Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 17:00

1.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechie vyprovodila Trubín desítkou


Branky


6

Hrůzostrašný výsledek, ale zasloužený, Čechie v nejsilnějším složení zejména po obrátce s velkou chutí pokračovala v kanonádě. Fotbalový scénář jako z filmu „Vraždění neviňátek“. S přihlédnutím ke skutečností, že Trubín to za stavu 4:1 doslova „zabalil“.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas lépe zužitkovali domácí

Poločas naprosto vyrovnaný, ale již v 9. minutě z penalty zařídil Frydrych 1:0. Po rohovém kopu ve 14. minutě zapomněla obrana u vzdálené tyče na V. Vlčka, který hlavičkou vyrovnal. Ve 37. minutě propálil Morstein brankáře 2:1. Ve 45. minutě se zrodila hraniční situace, na přetřes padala otázka, byl ofsajd nebo nikoliv? Nebyl Var a Morstein napnul síť.

Jáchymov byl jak na střelnici

Po změně stran, na co Jáchymovští sáhli to jim tam padlo. Zejména Morstein, autor pěti branek doslova řádil v obraně soupeře, navíc trefil ještě tyč a spálil jedinou tutovku. V Jáchymově byla velká spokojenost, padl rekord kola v návštěvnosti – 160 diváků, nemluvě o střeleckých hodech, desítka se čepuje přece v okresním přeboru jen ojediněle.

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.

Článek na webu Čechie.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Nový Jáchymov
Nový Jáchymov: Zápas s Trubínem byl pro fanouška zajímavý od začátku až do samotného konce. První vzrušení znamenala již 7. minuta, kdy Blaha v šestnáctce fauloval pronikajícího Havla a verdikt sudího byl jasný – penalta! Stejně jako ve Stašově, Frydrych pokutový kop proměnil i „doma", tentokrát přímo do levé šibenice - 1:0. Desítku pak nadělil hostům v 84. minutě Morstein, který chytře vystihl jejich rozehrávku a na časomíře rozsvítil dvojciferný výsledek - 10:1.




Sestavy


TJ Čechie Nový Jáchymov
Z. Merhout [-] - M. Stárek [-] (46. D. Ondračka [-] ) , L. Spurný [-] , J. Havel [-] - V. Cimpa [-] , T. Cihelka [-] , R. Vávra [-] , L. Patera [-] , J. Krob [-] - J. Morstein [-] , T. Frydrych [-] -

TJ FC Freyburg Trubín
J. Váca [-] - V. Vlček [-] , M. Novák [-] (81. R. Pos [-] ) , M. Blaha [-] - O. Petráš [-] , D. Rajtr [-] (54. J. Kalina [-] ) , D. Vokáč [-] - J. Gracias [-] (54. M. Šlégr [-] ) , P. Brodan [-] (61. J. Svatý [-] ) , R. Klička [-] - P. Maleček [-] (60. M. Porsch [-] )

ŽK: 3. J. Krob , 39. J. Morstein - 16. M. Novák , 37. R. Klička , 45. V. Vlček , 81. J. Svatý , 86. J. Váca .
Hráči zápasu: J. Morstein .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: ŠPICL Jan - ŠPICL Martin, ZÁVORA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Tomáš Kuník
Tip experta: remíza

Trubín si odveze bod.

Tip: výhra hostů