1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 17:00

13.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vítěze nepoznal, trenér Žalud viděl červenou kartu


Branky


5

Ve šlágru kola chvílemi jen nakopávaná, týmy preferovaly jistou obranu. Vždy v úvodu poločasů aktivnější Žebrák. Většinou fotbalová bitva, kterou rozhodovat je za trest. Chyběla ohleduplnost, převažovala nevraživost, jakoby v pondělí nešli hráči do práce. Ozdobou byly nové sedačky po obvodu hřiště, zvedly úroveň místního stadionu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté lepším týmem

Od počátku měli více ze hry hosté, přesto první náznak brankové šance si vytvořil v 15. minutě Rajtr, když jeho zakončení z úhlu zachraňoval brankář Kačírek na roh. Výtečně jej zahrál Petráš, doslova jej posadil na hlavu V. Vlčka, který z 6 m trestuhodně nekrytý zajistil vedení 1:0. Ve 21. minutě úspěšně v křídelním prostoru unikl D. Pergl, ideálně našel v malém vápně Herejta, který nepatrně chytře píchnul k tyči 1:1. V té době byl ještě k vidění fotbal s parametry I.B třídy. Ve 23. minutě se opřel do střely z 20 m D. Spousta, brankář Hejcman zachránil. Poté trestný kop J. Kličky skončil nepatrně nad břevnem. Postupně hráči přitvrzovali, stále se někdo z obou týmů válel na trávníku. Před přestávkou potěšil jen dobře zahraný rohový kop Žaludem, který zakončil A. Vokáč, jenže domácí podržel brankář Hejcman.

Trenér Martin Žalud spatřil červenou kartu

I po obrátce se Žebrák více tlačil do útoku, místy byl i soustavný přímé ohrožení brankáře nepřicházelo ani na jedné straně. I jedovatou střelu R. Kličky zblokoval obětavě Žalud. Postupně k vidění jen plno žlutých karet a řada střídání, vše nasvědčovalo, že týmy berou dělbu bodů. Zejména po zranění a odstoupení J. Kličky nebyli domácí nebezpeční. Více se dělo v nastavení, kdy po centru Petráše v dobré pozici hlavičkoval R. Klička. V úplném závěru hezky unikl Vajs, ideálně předložil pro Herejta, jenž v malém vápně v pádu záhadně překopl. Neobvyklý byl karetní mariáš žlutých karet v poměru 5:6. Jediný trenér Martin Žalud spatřil v 81. minutě podle nových pravidel červenou kartu.

Nejlepší hráči Trubína: Petráš, M. Novák, Hejcman 

Nejlepší hráči Žebráka: Kuník, J. Novák, D. Spousta, Vajs

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.



Sestavy


TJ FC Freyburg Trubín
D. Hejcman [-] - V. Vlček [-] , M. Blaha [-] , R. Křesťan [-] , M. Novák [-] - J. Klička [-] (81. J. Kalina [-] ) , D. Vokáč [-] , O. Petráš [-] , D. Rajtr [-] - P. Brodan [-] (86. J. Gracias [-] ) , R. Klička [-]

TJ Spartak TOS Žebrák
L. Kačírek [-] - T. Kuník [-] , D. Pergl [-] (87. M. Fiala [-] ) , M. Herejt [-] , K. Vajs [-] , J. Novák [-] , A. Vokáč [-] , D. Spousta [-] (79. D. Černý [-] ) , I. Kučera [-] , M. Žalud [-] , A. Procházka [-]

ŽK: 22. M. Blaha , 45. J. Klička , 48. V. Vlček , 52. D. Rajtr , 64. M. Novák - 32. D. Pergl , 37. J. Novák , 60. K. Vajs , 60. A. Procházka , 67. M. Herejt , 90. M. Žalud .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MARX Ivan - VODIČKA Ladislav, FRANC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Petr Dupač
Tip experta: výhra hostů

Čekám vyhecovaný zápas, kde rozhodne náš nedávný spoluhráč Spousta.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích