0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 17:00

13.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Drozdov díky špičkové úvodní půlhodině veze z Březové tři body


Branky


5

Výsledek odpovídá hře, zejména úvodní půlhodina byla v podání Drozdova špičková.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí brankář Košťálek sice dvakrát inkasoval, ale vytáhl ještě několik skvělých zákroků

Březové chyběl Sitta, Svoboda, soupeř kompletní. Od začátku hosté doslova vlétli na domácí, kteří zůstávali pod neustálým tlakem. Zle zatápěl Pichlík, kterého třikrát skvěle vychytal brankář Košťálek. V 18. minutě neodvrátila obrana míč a po kombinaci Pichlíka s Fikarem dostal míč do běhu Alex Vodička a nedal brankáři šanci 0:1. Ve 31. minutě po pasu Větrovského připravil ideálně Milan Spurný na malé vápno pro Víta Vodičku, jenž uklízel do branky 0:2. Soustavný tlak Drozdova pokračoval, centry a náběhy ještě před šestnáctkou likvidoval brankář Košťálek.

Ve druhé půli byl průběh hry vyrovnanější

Po změněn stran přece jen Drozdov ubral na tempu a relativně byl průběh vyrovnanější. Přišly i možnosti hostí, kdy po náběhové přihrávce od Hubky nedokázal ideálně zakončit Pavlík. Po chvíli po delším nákopu vypracoval Beneš šanci pro Lorence, který trefil placírkou brankáře. Nakonec v 88. minutě hlavičkoval hostující Švarc do spodní hrany břevna a míč se odrazil před brankovou čáru, kde zachraňoval brankář Košťálek.

U Březové nejlepší hráči Košťálek a Beneš. U Drozdova nejlepší Pichlík, Větrovský, Fíkar, Voráček.

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.



Ohlasy k zápasu


SK Březová – Bzová
Petr Dupač, kapitán: Novou sezonu jsme začali už bez dvou tradičních opor D. Spousty a L. Míčky, kteří nám odešli za novou výzvou a bohužel i bez tří hráčů základní sestavy a prvních 30 minut to bylo znát a jen díky naší opoře v bráně jsme prohrávali pouze o dvě branky. V druhém poločase šel náš výkon nahoru a jen škoda, že jsme nějakou šanci neproměnili a nezdramatizovali zápas. Kluci zaslouží i přes prohru pochvalu odmakali to, bohužel na kvalitní výkon Drozdova to nemohlo stačit. Nejlepší hráči utkaní fantastický Košťálek a na straně Drozdova Pichlík.




Sestavy


SK Březová – Bzová
M. Košťálek [-] - D. Novák [-] , M. Barták [-] (75. P. Vokáč [-] ) , P. Šobek [-] (63. M. Müller [-] ) , P. Nečas [-] (23. D. Pavlík [-] ) , J. Kratochvíl [-] , J. Beneš [-] , T. Lorenc [-] , J. Kadlec [-] , P. Dupač [-] (78. M. Košťálek [-] ) , J. Hubka [-]

TJ Drozdov
V. Krafek [-] - A. Větrovský [-] , J. Pichlík [-] , P. Sládek [-] , A. Vodička [-] (74. F. Kovařík [-] ) , T. Fíkar [-] , J. Zelenka [-] (58. J. Kalina [-] ) , V. Vodička [-] , M. Spurný [-] (88. P. Prejzek [-] ) , M. Voráček [-] , V. Štochl [-] (86. P. Jedlička [-] )

ŽK: 11. M. Barták , 25. P. Šobek - 82. M. Spurný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEKERKA Pavel - PLECITÝ František, FRANC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Petr Dupač
Tip experta: výhra domácích

Tak tady nemůžu jako kapitán Březové tipovat jinak než naši výhru, ale bohužel bez Spousty a Míčky to budeme mít v sezoně hodně složité.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích