M. Langer 1.
M. Hityk 42.
M. Langer 55. (p.)
3:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 17:00

13.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový trenér Stašova V. Franc pochválil celý tým za bojovnost a nasazení, nakonec zápas s Jáchymovem skončil remízou


Branky


1. M. Langer , 42. M. Hityk , 55. M. Langer (p.) - 11. J. Morstein , 14. R. Vávra , 49. T. Frydrych (p.)
5

Zajímavý duel, v němž dělba bodů nejspíše spravedlivá. Jáchymov měl sice více gólových příležitostí, ale brankář Čermák byl proti. Nakonec v závěru mohla Čechie ještě prohrát.

Ta řešila na poslední chvíli přestup Petra Kuneše, neboť tři brankáři nemohli nastoupit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí brankář Čermák se v bráně nenudil

V úvodní minutě centrovaný míč zapadl obloukem až na zadní tyč a z branky se radoval Langer 1:0. V 11. minutě podařený centr Frydrycha hlavou prodloužil Cimpa a z metru rovněž hlavou dorazil Morstein 1:1. Ve 14. minutě chytře Frydrych prostrčil míč pro Vávru, který na dlouhou nohu bodýlkem orazítkoval břevno a od něj se míč svezl po síti na správné místo 1:2. Ještě ve 42. minutě se vydařil pas Langerovi, naběhl si na něj do vápna Kramar a překonal brankáře 2:2. Zejména v tomto poločase byl pro Čechii velkou překážkou brankář Čermák, jenž zlikvidoval určitě tři brankové možnosti soupeře.

Dvě branky z pokutových kopů

Po obrátce padaly branky jen z pokutových kopů. Ve 49. minutě zahrával trestný kop Spurný a za ruku ve zdi následovala penalta, Frydrych ji proměnil. V 55. minutě se penalty dočkali i domácí a Langer vyrovnal. Zajímavostí bylo, že před koncem, když týmy braly po bodu se Stašov dostal do brejku, ale neproměnil.

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.

Nejlepší hráči ze Stašova brankář Čermák. Nejlepší hráči Jáchymova Frydrych, Spurný, Krákora.



Ohlasy k zápasu



TJ Čechie Nový Jáchymov
Nový Jáchymov: Svízelná situace s brankáři donutila Čechii na poslední chvíli znovu zalovit v archívu FAČR. Proto se ve Stašově mezi tyče postavil narychlo zaregistrovaný zkušený Petr Kuneš. Premiéra pro něho začala ale hodně nešťastně. Již po 25 vteřinách zapadl centrovaný sražený míč od postranní čáry k zadní tyči a domácí vedli – 1:0. Čechie tak mohla i přes výraznou územní převahu odjíždět ze Stašova nakonec s prázdnou. Novic v brance Kuneš byl ale proti. Skvělým zákrokem vychytal Dlouhého a zajistil tak dělbu prvních mistrovských bodů nové sezóny.



Sestavy


TJ Stašov
J. Čermák [-] - O. Podhorník [-] (70. V. Velek [-] ) , A. Kučera [-] , M. Langer [-] , J. Malý [-] , D. Hruška [-] , T. Eichenmann [-] , R. Halák [-] , P. Dlouhý [-] , T. Kroupa [-] (23. Z. Krušina [-] ) , M. Hityk [-] (56. V. Šabat [-] )

TJ Čechie Nový Jáchymov
P. Kuneš [-] - M. Krákora [-] , M. Stárek [-] , Y. Odeesho [-] (73. F. Bartoš [-] ) , L. Spurný [-] - L. Patera [-] , V. Cimpa [-] , R. Vávra [-] (46. M. Vlček [-] ) , L. Bartoš [-] - J. Morstein [-] , T. Frydrych [-]

ŽK: 26. R. Halák , 48. D. Hruška , 60. Z. Krušina , 64. J. Malý , 90. M. Langer - 53. J. Morstein , 55. Y. Odeesho , 88. M. Vlček .
Hráči zápasu: J. Čermák - M. Krákora , L. Spurný , T. Frydrych .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PÁNEK Michal - PECKA Vlastimil, POS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Petr Dupač
Tip experta: výhra hostů

Po konci několika domácích opor to bude mít Stašov složité a Jáchymov vyhraje.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích