Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

7.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalty rozhodly o souboji mezi Dobřívem a Skomelnem


Branky


7

Proti sobě se střetli dva poslední přemožitelé Holoubkova, který byl ještě minulou sezónu účastníkem 1.B třídy. Souboj domácího Dobříva se Skomelnem tak díky jejich aktuální formě předestíral zajímavý fotbal. Ten nakonec po šesti vstřelených brankách musely rozhodovat desítky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé branky Dobříva rozhodily hosty

Domácí určili tempo hry už v prvních minutách, kdy se po křídelní akci před bránou objevil nehlídaný Šimonovský, který nabídkou od spoluhráče nepohrdl a vstřelil první gól utkání. Skomelno se hned snažilo odpovědět, ale střely útočníků mířily vedle. A tak ve 13. minutě, po zaváhání hostujícího brankáře Turka, kterému při zákroku vypadl míč z náručí, uklízel do odkryté branky Šťastný a zvyšoval pro domácí už na 2:0. Hosté chtěli dokázat, že do Dobříva nepřijeli prohrát. Po několika pěkných nahrávkách Honzy Meda se do příležitostí dostával Bělohlávek, ale nevolil dobrá řešení. Dobřívští se ještě před přestávkou snažili využít zaváhání hostující obrany, když Solarovi podklouzl míč pod kopačkou a vysunutý Šťastný se řítil sám na Turka. Ten však byl v tomto souboji tentokrát úspěšnější a skóre se neměnilo. Skomelno ještě do poločasu několikrát zahrozilo dalekonosnými střelami, ale bez proměnění. 

Obrat Skomelna dokonal kapitán Hašek

Oba týmy do druhého poločasu vstoupily s drobnými změnami v sestavě a stále útočnou taktikou. To otevíralo dvířka do obran na obou stranách hřiště. Jednoho z nich v 55. minutě využili hosté, když Bělohlávkovu střelu vyrazil domácí brankář Šimáně jen před volného Dibuse, který snižoval na 2:1. Hra se začala přiostřovat a ač nepadaly žluté karty, nepříjemných zákroků bylo nespočet. Skomelno se dostávalo do tempa a domácí nestíhali. V 73. minutě se po pohledné postupné akci hostů dostal míč ve vápně Dobříva k dobíhajícímu Medovi, který na dostupující obránce nečekal a tvrdou střelou umístil nechytatelně míč nahoru k přední tyči. Domácí byli hodně frustrovaní a pomyslný hřebíček dorazil kapitán hostů Hašek o dvě minuty později, když do sítě uklízel odražený míč ve vápně domácích. Hosté byli na koni a tak zvaná Csaplárova past skoro sklapla. Jenže proti byl v samotném závěru domácí Koudelka, který i s drobnou tečí bránící zdi a nekoncentrovaným brankářem, úspěšně zakončil přímý volný kop z 20 metrové vzdálenosti. Výsledek 3:3 už vydržel do konečného hvizdu.

Skomelno odvezlo druhý bod

Penalty zvládli lépe hosté ze Skomelna, za které se netrefil pouze TománekTurek zároveň dva pokusy domácích pokryl a tak napravil některá svá zaváhání ze zápasu.

V příštím kole vyjíždí Dobřív do sousedního Mirošova a Skomelno zavítá do Těškova, který se do přeboru navrátil po roční pauze. 



Ohlasy k zápasu



Sokol Skomelno
Michal Rückauf, obránce hostů: Za dvěma dobrými body přivezenými z Dobříva stál především kolektivní výkon, který byl místy lepší a místy také horší. Nikdo však dnes nijak zásadně nevyčníval. Ač se tento zápas moc nepovedl našemu brankáři, který si v šatně některé momenty vyčítal, v penaltovém rozstřelu opět nezklamal, podržel a i díky němu bereme důležitý druhý bod z těžkého zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Dobřív
J. Šimáně [-] - M. Podmanický [-] - O. Košťálek [-] (74. O. Monhart [-] ) , T. Koudelka [-] , J. Monhart [-] , P. Linhart [-] , J. Šíša [-] (78. A. Klír [-] ) - - L. Šťastný [-] , J. Šimonovský [-] , A. Beran [-] (46. D. Krákora [-] ) , R. Titl [-]

Sokol Skomelno
J. Turek [-] - L. Tománek [-] , J. Konopásek [-] (46. J. Holeček [-] ) , F. Solar [-] , M. Bělohlávek [-] (80. D. Veselý [-] ) , M. Jaroš [-] , P. Dibus [-] , V. Hašek [-] , M. Rückauf [-] , P. Staněk [-] , J. Med [-]

ŽK: 18. A. Beran - 9. M. Bělohlávek , 50. J. Med .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: BERAN Václav - KALVODA Milan (N), PRACHÁR Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů