2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

6.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holoubkov potřetí v sezóně ztratil s týmem ze spodní části tabulky


Branky


8

Ještě minulý rok se holoubkovští účastnili bojů o body v 1.B třídě a po pádu do okresu to zprvu vypadalo, že by se tam chtěli vrátit. Dokud nenarazili na Hrádek, následně na Dobřív a v posledním zápase na Skomelo. Týmy, které okupují spodní polovinu tabulky a bojují spíše sami se sebou, dokázali Holoubkov potrápit a uzmout jim všechny body.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání bez rozhodčího

Nešťastným pravidlem v zápasech okresního přeboru občas bývá nedostatečné pokrytí rozhodčích na fotbalové zápasy. Stejně tomu bylo i v tomto utkání, kdy ku spokojenosti všem přítomným se píšťalky ujal vedoucí hostujícího týmu, pan Pavel Hudeček. Za to mu určitě patří dík, jelikož utkání odřídil velmi spravedlivě a nemuselo se tak čelit žádným zbytečným dohadům či zákeřnostem ze stran obou mužstev.

Z počátku byla ze strany domácích hra celkem chaotická, zejména při defenzivní činnosti, kdy si domácí špatně přebírali hráče Holoubkova. Ti se toho snažili využíl, ale jejich pokusy zlikvidoval domácí brankář Veselý. Zhruba do 25. minuty hosté okupovali území kolem vápna domácích. Hra Skomelna se časem uklidnila a hned jejich první protiútok dopadl na výbornou. Do úniku se dostal Med, který perfektně načasovanou přihrávkou našel naběhnutého Bělohlávka a ten neměl se zakončením pod víko žádný problém. Hosté se snažili využívat rychlého Teplého, ale domácí obrana si s nakopávanými míči poradila a do poločasu své vedení udržela.

Veselý dovolil hostům skórovat pouze jednou

Ve druhém poločase se styl hry nezměnil. Hosté přehrávali Skomelno ve středu hřiště a hrozili centrovanými míči do vápna. K zakončení včak málokdy koho pustil vybíhající Veselý. Domácí opět hrozili spíše z protiútoků. V 60. minutě dlouhý nákop za sebe prodloužil Bělohlávek a v nezformované obraně hostů se k míči dostal nejrychleji Novák, který si poradil s brankářem a do prázdné branky uklidil na 2:0 pro domácí. Holoubkovské snažení bylo dlouho bezradné, do přímého ohrožení branky se hráči moc nedostávali a domácí začali využívat hru po zemi ke sbírání cenných minut. V 81. minutě se dočkali i hosté, když se po rychlé nahrávce domácí obraně utrhl rychlonohý Teplý a překonal jinak výborného Veselého. Holoubkov chtěl alespoň srovnat a tak začal branku domácích ostřelovat ze všech pozic. Avšak bez výsledně. Zároveň nechával v obraně díry, toho však domácí nevyužili. Do konce utkání stačili hosté pouze orazítkovat břevno, ale skóre už se nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


Sokol Skomelno
Michal Rückauf, hráč domácích: Toto vítězství jsme si zasloužili za dobrý kolektivní výkon podpořený vynikajícím golmanem. Dokázali jsme proměnit dvě z řady příležitostí a vzadu jsme dnes nedělali chyby. To vše však pramenilo z toho, co nám až překvapivě dovolil soupeř. V sestavě stále chyběl zraněný Petr Dibus, přidali se i Zdeněk Maier a Honza Holeček. Doufám, že se dají brzy do kupy.




Sestavy


Sokol Skomelno
D. Veselý [-] - K. Beneš [-] (46. P. Kotva [-] ) , L. Tománek [-] , V. Novák [-] (65. F. Solar [-] ) , M. Bělohlávek [-] , M. Jaroš [-] , V. Hašek [-] , M. Rückauf [-] , P. Staněk [-] , T. Bauš [-] , J. Med [-]

TJ Holoubkov
O. Lukáš [-] - J. Spěváček [-] , D. Wohlrath [-] , T. Teplý [-] , A. Dragoun [-] , M. Huml [-] , M. Auterský [-] , P. Mleziva [-] , T. Huml [-] , M. Rada [-] , T. Jankovský [-]

Hráči zápasu: D. Veselý .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů