3:1
(1:0)
88. P. Kawij (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 10:30

2.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Určic slaví tři body


Branky


23. J. Hanzelka , 60. L. Zelina , 84. P. Vodák - 88. P. Kawij (p.)
1

Report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V neděli 3. listopadu bylo na hřišti ve Výšovicích odehráno utkání okresního přeboru mezi Béčky Určic a Kralic. Do první šance v utkání se dostali hosté, kdy O. Petržela mířil po rohovém kopu těsně vedle branky. Chvíli na to na druhé straně trefil Kouřil tyč. V 10, minutě vytěsnila kralická obrana střelu Kadlece na roh. Po čtvrthodině hry rozehrávali hosté trestný kop z nebezpečné vzdálenosti, ale gólman si se střelou poradil. Ve 23. minutě se Určice ujaly vedení. Po centru od půlící čáry si na míč naběhl Hanzelka a i když gólman střelu tečoval, gólu zabránit nedokázal. V dalším průběhu hry byli aktivnější domácí hráči. Po půlhodioně hry založil Kadlec útok na jehož konci zakončoval Vodák střelou těsně vedle branky. Vzápětí Zelinovu střelu gólman hostí kryl. Do třetice si ještě poradil se zakončením Brosse. V závěru prvního poločasu 2x zahrozili hosté. Nejprve po chybě v obraně rozvlnil Zapletal pouze boční síť. Vzápětí stejný hráč přihrál O. Petrželovi, ale ten v pádu nevystřelil dostatečně razantně. 

Domácí si vedení pohlídali

 V úvodu druhé půle vyrobyla naše obrana několik chyb, míč se dostal k Kawijovi a ten trefil tyč. Na druhé straně Vodák poslal zpětnou přihrávku Zelinovi, s jehož střelou si brankář hostí poradil. Po hodině hry Žáček přihrál Zelinovi, který tentokrát nedal gólmanovi šanci a Určice vedly 2:0. V 84. minutě se na hranici velkého vápna uvolnil Vodák a střelou ke vzdálenější tyči upravil stav zápasu na 3:0. V samém závěru utkání se gólového úspěchu dočkaly i Kralice. Po rohovém kopu jeden z obránců zahrál v malém vápně rukou a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil Kawij. Na případné zdramatizování stavu již neměli hosté čas a tak se hráči Určic mohly radovat z vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - M. Mlčoch [-] , J. Kouřil [-] , V. Krajíček [-] , R. Berčák [-] , P. Vodák [-] , P. Pospíšil [-] , P. Čajan [-] , L. Zelina [-] , J. Kadlec [-] , M. Hudský [-]

FC Kralice na Hané B
R. Miler [-] , R. Petržela [-] , M. Takáč [-] , P. Růžička [-] , O. Petržela [-] , P. Kawij [-] , L. Zapletal [-] , M. Havlíček [-] , L. Dvořák [-] , R. Dokoupil [-] , J. Zatloukal [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: Rek Lubomír - PROCHÁZKA Jaroslav, POKORNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 05:29

Tip: výhra hostů