Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Hobzí v Novosedlech kousalo, ale domácí nakonec berou tři body za výhru 4:2


Branky


31

Domácí vítězství, které se však nerodilo vůbec lehce. Novosedelští sice dvakrát prohrávali, ale v obou případech dokázali srovnat. Poté si ovšem slovo vzal domácí Kubo a zajistil tři body domácím. V závěru navýšil na konečných 4:2 Lukáš Voldřich.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase platil nerozhodný stav

Utkání začalo ve svižném tempu. Nejprve šel domácí Kubo sám na bránu, jeho střelu Bican vyrazil a hned z protiútoku dal Ondřej Lička po centru první gol hostů. Za pár minut dali domácí gol, ale pro ofsajd nebyl uznán. Za další tři minuty, ale už bylo srovnáno, když se trefil po závaru v malém vápně volejem Lukáš Voldřich. V první půlce ještě stojí za zmínku střela hostů za hranicí velkého vápna, která minula tyčku jen o pár centimetrů. Poločas tak skončil nerozhodným výsledkem.

Domácí berou všechny body

Druhý poločas začal lépe opět pro hosty, když se po rohu přízemní střelou trefil Václav Dvořák. Poté tlak hostů sílil a střelu z vně šestnáctky vyrazil Malý skvělým zákrokem o břevno na roh. V době největšího tlaku Hobzí vystřelil domácí Radek Kubo a Bican si lehkou střelu srazil do branky. S hosty to otřáslo a za pět minut se dostaly Novosedly do vedení, když Vohák vyslal do trháku Radka Kuba a ten se střelou k tyči nemýlil - 3:2. Poslední gol dali domácí po akci Voháka, který udělal hostujícího obránce a přihrál na zcela volného Lukáše Voldřicha, pro kterého nebyl problém z malého vápna dopravit míč do sítě. Domácí tedy mohli slavit vítězství 4:2.

Autor: Pavel Fryš



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Myslím, že se hrál fotbal nadprůměrné úrovně okresního přeboru. Hosté hráli po zemi se spoustou přihrávek, kde hráli prim Dvořák, Distel a Fišer. Na naší straně se snažil řídit hru Vohák nebo jsme dlouhými pasy vysílali naše rychlíky Voldřicha, Kuba a Hladílka. Osud zápasu se lámal v době, kdy hosty vychytal z jasné pozice náš golman Malý. Dovolím si tvrdit, že kdyby Hobzí dalo na 3:1, tak bylo po zápase. Nás dostala do hry hrubka golmana hostů a v krátkém časovém sledu jsme otočili z 1:2 na 3:2, na což už hosté neměli odpověď. Kluky chci pochválit, že to nevzdali v době kdy se herně nedařilo. Když to shrnu, tak Hobzí hrálo a my jsme dávali goly. S touto hrou hosté určitě nepatří na předposlední místo tabulky.




Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - P. Šafránek [-] (64. O. Šrom [-] ) , P. Kreim [-] , D. Šmíd [-] , R. Kubo [-] - E. Vohák [-] , R. Poborský [-] , D. Kroupa [-] , M. Hladílek [-] , L. Voldřich [-] (85. M. Mihárik [-] ) - J. Kypta [-] (86. J. Paluška [-] )

TJ Dyje Staré Hobzí
Z. Bican [-] - V. Zejda [-] , P. Zejda [-] , J. Habr [-] , F. Štibich [-] (60. H. Bican [-] ) - O. Lička [-] (75. M. Bican [-] ) , P. Distl [-] , A. Veverka [-] , Z. Fišer [-] , V. Dvořák [-] - D. Bauer [-] -

ŽK: 49. R. Kubo - 33. P. Distl , 72. D. Bauer .
Hráči zápasu: M. Malý , L. Voldřich , R. Kubo .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bumba František - ROUS Zdeněk, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fotograf, Zpravodaj, Fanoušek - SK Popelín 1932 | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích