1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:00

11.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Němčice vezou tři body


Branky


1

Report zaslal a na zápase fotil Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V sobotu 12. října bylo na hřišti ve Výšovicích odehráno utkání okresního přeboru mezi béčkem Určic a mužstvem Němčic. V prvním poločase byly jednoznačně lepším mužstvem Němčice. V 11. minutě obrana Určic  zblokovala dvě střely mířící do branky a s tou třetí, z kopačky Studeného si již neporadila- 0:1. Po čtvrt hodině hry pronikl do velkého vápna Kolečkář a brankář Hýbl si s jeho střelou neporadil- 0:2. Ve 25. minutě nechybělo mnoho a Určice mohly prohrávat vlastním gólem již 0:3. Chvíli na to vyrobila obrana hrubou chybu po špatné přihrávce brankáři, ale byl z toho pouze ofsajd. A zvýšit své vedení měli v závěru prvního poločasu další hráči Němčic. Nejprve Horák mířil těsně vedle branky, po něm si na vyraženou střelu Župky  naběhl Kolečkář a vypálil těsně nad branku a nakonec brankář na poslední chvíli lapil míč před nabíhajícím Pěnčíkem. Domácí za celý prní poločas hostující branku prakticky neohrozili. Vše vázlo na neschopnosti pořádně si nahrát a potíže jim dělalo i zpracování míče.

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas již byl ze strany Určic přece jen o něčem jiném. Hned po změně stran doběh téměř ztracený míč P. Mlčoch a z otočky z velkého úhlu vystrašil brankáře Chmelaře. A stejný hráč se neprosadil chvíli na to z obdobné pozice, z druhé strany hřiště. V 66. minutě se ze vstřelení branky přece jen radovali i hráči béčka. Vodák se neunáhlil, uvolnil se na hranici velkého vápna přes dva obránce a zamířil přesně k tyči - 1:2. A Vodák ohrožoval branku soupeře i nadále. Za zmínku stojí akce, kdy si pomohl rukou při zpracování míče, ale pak jej nechal za sebou. A když další jeho dvě střely v závěru utkání zlikvidoval brankář, odvezli si z Výšocic tři body hráči Němčic. 

 



Sestavy


TJ Sokol Určice B
M. Hýbl [-] , M. Mlčoch [-] , J. Kouřil [-] , J. Antoníček [-] , R. Berčák [-] , P. Vodák [-] , P. Pospíšil [-] , P. Čajan [-] , P. Mlčoch [-] , J. Kadlec [-] , M. Hudský [-]

FK Němčice
O. Chmelař [-] - M. Hrabal [-] , M. Pěnčík [-] , J. Navrátil [-] , O. Vévoda [-] , A. Studený [-] , J. Horák [-] , P. Vejvoda [-] , P. Řezáč [-] , J. Župka [-] , P. Kolečkář [-]

ŽK: 73. P. Mlčoch .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PEŘINA Pavel - JEŽEK Tomáš (N), HRBÁČEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 11:46

Tip: výhra hostů