0:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 15:00

10.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Určic veze tři body


Branky


0

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V neděli 6. října bylo na hřišti v Brodku odehráno utkání okresního přeboru mezi místní jedenáctkou a Béčkem Určic. Vzrušení přinesla hned druhá minuty, kdy se hostující hráči dožadovali odpískání pokutového kopu za ruku ve velkém vápně. Hlavní rozhodčí zůstal v klidu. V 7. minutě chyboval domácí gólman, ale Vodák míč za jeho záda nenasměroval. Chvíli na to se odpískání pokutového kopu dožadavali pro změnu domácí hráči za faul v šestnáctce, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá i v tomto případě. Po čtvrthodině hry Hanzelkovu střelu vyrazil gólman na břevno. Se střelou stejného hráče si z následujícího útoku již brankář neporadil a Určice vedly 1:0. Neuplynula ani minuty, kdy se na hranici velkého vápna uvolnil Vodák a přidal druhý gól. Ve 23. minutě poslal Vodák centr ke vzdálenější tyči a Antoníček rozvlnil síť domácí branky potřetí. A hosté byli při střelecké chuti i nadále. Po trestném kopu Kouřila zakončoval Mariánek, míč se odrazil k Vodákovi, který trefil tyč. Chvíli na to se Vodák uvolnil a pro změnu trefil břevno. Domácí hráči se do mnoho šancí v průběhu prvního poločasu nedostali. Blízko ke vstřelení branky byli ve 36. minutě, kdy po rohovém kopu shluk hráčů v malém vápně nasměroval míč do branky, ale Hudský jej v poslední chvíli vyrazil na roh. 

Hosté si vedení pohlídali

Po změně stran aktivita Béčka poněkud polevila. Míč měli častěji na kopačkách domácí hrači, ale do vyloženějších šancí se nedostávali, snad s výjímkou 65. minuty, kdy míč skončil na břevně. Po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího se tak z vítězství mohli radovat hráči z Určic. 



Sestavy


Sokol Brodek u PV
T. Vystavěl [-] - J. Matoušek [-] , P. Hanák [-] , P. Matoušek [-] - P. Piňos [-] , J. Harazin [-] , L. Zatloukal [-] - T. Stejskal [-] , Z. Švéda [-] , P. Rakáš [-] - D. Pávek [-]

TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - T. Ježek [-] , J. Kouřil [-] , J. Antoníček [-] , T. Mariánek [-] , P. Vodák [-] , P. Pospíšil [-] , P. Čajan [-] , J. Kadlec [-] , M. Bureš [-] , M. Hudský [-]

ŽK: 8. D. Pávek , 80. P. Matoušek - 56. J. Hanzelka .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: KRÁTKÝ Jaroslav - KOLAŘÍK Radek (N), NAKLÁDAL Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.