0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 15:30

8.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Určic veze tři body


Branky


1

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

V neděli 22. září bylo na hřišti ve Výšovicích odehráno utkání okresního přeboru. Jednalo se o zápas mužstev ze dvou sousedních obcí, která jsou zároveň sousedy v tabulce a která v současné době hrají svá domácí utkání na stejném hřišti, tedy ve Výšovicích. V úvodu utkání byli aktivnější domácí. V 7. minutě běžel P. Mrňka sám na gólmana Pokorného, ale prostřelit jej nedokázal. Chvíli na to zakončoval M. Okleštěk nad bránu. Z přibývajícím časem se dostávalo do hry i béčko, což korunoval ve 23. minutě Krajíček úvodním gólem. Ve 26. minutě zakončoval Bureš nad bránu a vzápětí likvidoval domácí brankář i střelu Antoníčka. Před přestávkou se dostal k zakončení 2x Vodák, ale jeho hlavička mířila mimo a míč po následující akci skončil v náručí strážce branky. 

Hosté si vedení pohlídali

Hned v úvodu druhého poločasu byl blízko ke vstřelení gólu Hanzelka, který běžel sám na domácího gólmana Pychoru, ale překonat jej nedokázal. V 69. minutě si gólman Pokorný poradil se střelou D. Mrňky z trestného kopu. A trakticky z následujícího protiútoku zajistil pojistku vedení P. Mlčoch. Po rychlém rozehrání hry, po autovém vhazování se dostal míč do malého vápna právě před Mlčocha, který na dvakrát dostal míč do sítě. V závěru utkání ještě mohl navýšit  vedení Určic kapitán Vodák, ale nejprve mířil vysoko nad a ve druhém případě jej tváří v tvář vychytal brankář.  



Sestavy


FK Vyšovice
I. Pychora [-] - M. Škop [-] - J. Křivinka [-] , F. Okleštěk [-] , M. Kozdas [-] , D. Mrňka [-] , M. Okleštěk [-] , K. Koukal [-] , R. Gábor [-] , M. Štolba [-] , M. Dudík [-]

TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - J. Kadlec [-] , J. Kouřil [-] , J. Antoníček [-] , R. Berčák [-] , P. Vodák [-] , V. Krajíček [-] , P. Čajan [-] , P. Mlčoch [-] , M. Bureš [-] , M. Hudský [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: VRÁŽEL Václav - WINKLER Tomáš, WEISER Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích