3:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 16:00

5.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dobromilice berou bonusový bod


Branky


0

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

V neděli 1. září bylo na hřišti v Dobromilicích odehráho utkání 5. kola (hráno jako 3. kolo v pořadí) okresního přeboru mezi místní jedenáctkou a našim Béčkem. V 7. minutě šli domácí do brejku a P. Fialka střelou po zemi poslal svůj tým do vedení - 1:0. To však bylo v podání Dobromilic na dlouho všechno. Otěže utkání převzalo Béčko Určic. Hned v 9. minutě se prodral na dostřel domácí branky Vodák a trefil tyč. Chvíli na to zkoušel štěstí Slezák, ale gólman si s jeho výbornou střelou poradil. Po čtvrthodině hry se dostal před brankáře Vodák a podle mého nározu byl podražen. Píšťalka rozhodčího zůstala němá. Vzápětí po rohovém kopu zakončoval Kouřil nad. Následovala akce Mariánka, který přihrál Vodákovi ale ani on brankáře nepřekonal. V závěru prvního poločasu nechali domácího gólmana vyniknout ještě Mariánek, Mlčoch a Slezák. Domácí se snažili několikrát neúspěšně udeřit z brejkových útoků. Nad špatným výkonem svého mužstva kroutili hlavou i domácí fanoušci. Jenže fotbal se hraje na góly a v prvním poločase padl pouze jeden a to do sítě Určic.

Hosté dokázali srovnat

Po změně stran se obraz hry příliž nezměnil. Béčko neúspěšně dobývalo domácí branku. Po hodině hry se přece jen prosadil Vodák a střelou k tyči srovnal stav utkání na 1:1. Chvíli na to opět udělal domácí brankář zákrok na pokutový kop, ale i tentokrát nechal hlavní rozhodčí zákrok bez povšimnutí. A nejen to Vodák ještě viděl za protesty žlutou kartu. V 66. minutě vyrobila určická obrana hrubou chybu, kterou využil Kratochvíl a domácí opět vedli - 2:1. Naštěstí ne dlouho. V 72. minutě přece jen rozhodčí posoudil zákrok obrance ve velkém vápně jako faul a odpískal pokutový kop. Jeho exekutorem byl Vodák a vyrovnal stav na 2:2.

Domácí berou bonusový bod

K další změně stavu až do závěrečného hvizdu hlavního rozhodčího již nedošlo a tak přišla na řadu střelba ze značky pokutového kopu. V téhle disciplíně Určice na celé čáře propadly a tak si bod navíc připsaly Dobromilice.



Sestavy


FC Dobromilice
L. Nosek [-] - J. Kubíček [-] , L. Bako [-] , J. Ryška [-] - L. Kaláb [-] , D. Selucký [-] , J. Václavík [-] , P. Richter [-] , R. Šoc [-] - P. Fialka [-] , J. Kratochvíl [-] -

TJ Sokol Určice B
M. Pospíšil [-] , T. Mariánek [-] , J. Kouřil [-] , J. Antoníček [-] , R. Berčák [-] , P. Vodák [-] , V. Slezák [-] , P. Čajan [-] , P. Mlčoch [-] , J. Kadlec [-] , M. Hudský [-]

ŽK: 89. P. Fialka - 70. P. Vodák , 89. K. Žáček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: DÖMISCH Michal - ČMELA Libor (N), HANZELKA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.