L. Chovítek 53. (vl.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 10:15

2.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Můj fotbal živě dorazil na jih. Do Staré Hlíny, která se utkala se Stráží


Branky


27

Stará Hlína – O víkendu bylo ve Staré Hlíně nebývale rušno. Už od rána se začali sjíždět novináři, přenosové vozy, kamery. Zápas okresního přeboru Jindřichohradecka vybrala FAČR do oblíbeného projektu Můj fotbal živě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Mikuláštík

V neděli 18. srpna 2019 přivítala Stará Hlína na svém domácím hřišti fotbalisty TJ Sokolu Stráž nad Nežárkou. Fotbalové utkání bylo v rámci projektu „Můj fotbal živě“ snímáno a přenášeno v živém televizním přenosu Českou televizí. Také díky tomu dorazilo na fotbalové hřiště FK Stará Hlína přes 700 fotbalových nadšenců, kteří vytvořili společnými silami skvělou fotbalovou atmosféru. Po dobu celého fotbalového utkání byl pro návštěvníky připraven bohatý doprovodný program (vč. soutěží o věcné ceny). Za tropického počasí se hrál zpočátku poměrně opatrný fotbal plný nepřesností. Ze hry obou mužstev byla patrná velká nervozita. S tou se postupem času lépe vypořádávali fotbalisté TJ Sokolu Stáž nad Nežárkou, když domácí celek FK Stará Hlína v prvním poločase přehrávali. Hráči Sokolu dobře napadali, nedovolili domácím hráčům založit postupný útok a hrozili nebezpečnými protiútoky. Byl to zejména hostující Vlastmil Mikuláštík, který měl v prvním poločase několik vyložených šancí. Prosadil se však až v poslední minutě prvního poločasu, když po rychlém protiútoku zakončil k levé tyči brankáře Rychlého. Domácí tým si žádnou větší šanci během prvního poločasu nevypracoval, a tak skončil první poločas 0:1.

Hosté si odvážejí všechny body

Ve druhém poločase začali aktivněji fotbalisté FK Stará Hlína a zdálo se, že pomalu převezmou otěže zápasu. K jejich smůle však v 51. minutě přidal po rohovém kopu druhý gól hostující Jakub Jančura a na ukazateli svítil stav 0:2. To už byla pro domácí mužstvo opravdu citelná rána, byť se jim v 53. minutě podařilo ještě snížit na 1:2. Po centru Romana Jičínského si srazil do vlastní sítě míč Chovítek. To bylo však po úvodním tlaku Staré Hlíny vše. Domácím hráčům se ani nadále nedařilo předvádět svoji standardní kombinační hru, hostující celek důsledně a neúnavně napadal jejich rozehrávku a i nadále hrozil nebezpečnými protiútoky. V úmorném vedru navíc oběma celkům viditelně ubývaly síly, byť na obou stranách zasáhlo do utkání všech 5 střídajících hráčů. Ve druhém poločase tak byl k vidění především bojovný výkon, který příliš brankových příležitostí nenabídl. Po 90 minutách pak za stavu 1:2 pro hostující TJ Sokol Stráž nad Nežárkou rozhodčí Chvála utkání ukončil. K dalšímu zápasu se vydají fotbalisté FK Stará Hlína do Kunžaku.

Autor: Mojmír Vonka

Sestřih ze zápasu

https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/fotbal/2-liga/tj-sokol-straz-nad-nezarkou-nezastavil-ani-vlastni-gol-a-ze-stare-hliny-veze-tri-body/5d5901defccd259ea4d23e54?fbclid=IwAR0ZnTgBpFoLLeSME-ZNg5IpwogoMTrPVJVy_gRZva7srqPGG-bPD5qd9sI



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Facebook: Zápas jsme se si všichni velice užili, až na několik velice ojedinělých komentářů se zápas líbil i všem ostatním divákům.



Sestavy


FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - R. Jičínský [-] , M. Šauer [-] , P. Makovička [-] (46. T. Štědrý [-] ) , P. Šauer [-] - R. Chmátal [-] , V. Hadač [-] (46. M. Pfeifer [-] ) , M. Vonka [-] , S. Valek [-] (57. V. Marek [-] ) - P. Kodada [-] (54. M. Benda [-] ) , J. Meškan [-] (76. J. Chalupský [-] )

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - P. Přílepek [-] , J. Kozel [-] (22. T. Koudelka [-] ) , O. Říha [-] (40. L. Chovítek [-] ) , M. Zvára [-] (84. J. Čada [-] ) , V. Mikuláštík [-] (76. V. Čurda [-] ) , D. Přílepek [-] , J. Jančura [-] , B. Chovítek [-] (65. A. Irschik [-] ) , P. Heger [-] , J. Kollár [-]

ŽK: 70. R. Chmátal - 85. T. Koudelka .
Počet diváků: 712. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - KOLLMANN Jaroslav, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Toto bude zajímavý zápas, díky televiznímu přenosu a všichni hráči na place budou určitě namontování, ale více věřím zkušenějšímu mužstva, které je podle mě Stará Hlína.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích