Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přítočno zvládlo důležitý zápas


Branky


6

Další důležité vítězství si přivezlo Velké Přítočno z Vinařic, kterým se tuto sezónu ještě nepodařilo ani jednou vyhrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se hrál v bahnitém terénu a k velkým kombinacím úplně nedošlo. Přítočnu chyběl zraněný Popelka, což jim ještě více ztěžovalo situaci. První půle tak nachystala spoustu podklouznutí, pádů, chybných přihrávek a neodkonalého zpracování míče.

 

Až ve 40. minutě se k rozehrání volného kopu Pavlíček. Dlouhý centr zkusil zachytit Feda, díky čemuž byl domácí gólman dokonale zmaten a míč doletěl přímo do brány. Velké Přítočno vedlo 0:1. Před poločasovou přestávkou došlo k další změně stavu. Na dobře rozehraný rohový kop si počkal nehlídaný Jícha a úspěšně pro svůj zakončil i podruhé, 2:0.

 

Druhá půle mohla být ještě dramatická, neboť v 53. minutě byla nařízena po Fedově faulu proti hostům penalta. Tu sice brankář Svoboda vystihl, ale míč odražený od břevna dokopl na místo Petr Matouše, jenž také napřed trestný kop inicioval, 1:2.

 

V 56. minutě se nechal po druhé kartě vyloučit L. Senko. Vinařice se s hráčem navíc dostávali do presinku. Přitočenský Šiler se však dokázal z tlaku vymanit a nechal se Holečkem vysunout do soupeřova vápna, kde se kolem něj srotili obránci. Nakonec se mu však podařilo všechny obehrát a navýšit vedení nováčka soutěže na 1:3.

 

Vinařice se však nehodlaly vzdát. V 78. minutě obehrál brankáře hostů David Šašek, 2:3. Pár minut nato se do zajímavého úhlu dostal po vysunutí Kuby Holeček, jenž střelou nártem umístil míč do vinařické šibenice, 2:4.

 



Ohlasy k zápasu



SK Velké Přítočno
-JaH-: I zde ve Vinařicích se tedy mohlo věřit v bodový zisk. V Lubné se to nepovedlo a tak zápas s Vinařicemi by se dal označit tak trochu jako zápas podzimu, který by buď svrhl Přítočno ještě více ke dnu tabulky v případě další prohry nebo jej mohl vytáhnout z herního „bahna“ k lepším zítřkům. A bylo by to skutečně příznačné, neboť samotný zápas se na skutečném bahně ve Vinařicích odehrával. Terén nebyl rozhodně ideální a tak bylo jasné, že bude muset nastoupit hrubá síla a špetka fotbalové chytrosti a nezbytné štěstí. Posledních 9 minut zápasu si pak už Přítočno chytře pohlídalo a mohlo tak slavit veledůležité vítězství!



Sestavy


SK Vinařice
V. Bolard [-] - M. Zelenka [-] , M. Tygl [-] , M. Tůma [-] (65. D. Cikánek [-] ) , P. Dlouhý [-] , L. Kořínek [-] , J. Doležal [-] , D. Šašek [-] , D. Sirůček [-] , P. Matoušek [-] , P. Suchý [-] (22. M. Kerpl [-] )

SK Velké Přítočno
P. Svoboda [-] - P. Šiler [-] (84. P. Holas [-] ) , P. Barthel [-] , D. Holeček [-] , P. Slánský [-] (70. P. Senko [-] ) , L. Senko [-] , J. Feda [-] , P. Salyuk [-] , P. Jícha [-] , O. Kuba [-] , T. Pavlíček [-]

ŽK: 87. M. Zelenka - 49. P. Salyuk , 54. L. Senko , 54. P. Šiler . ČK: 56. L. Senko .
Hráči zápasu: P. Matoušek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BYDLÁK David - KURKA Miloš, STUMPF Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích