0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přítočno prohrálo na hřišti Lubné


Branky


6

Hostující celek TJ Baník Lubná požádal Velké Přítočno o to, aby bylo možné odehrát zápas na hřišti Lubné, poněvadž se tam po zápase slavilo posvícení. Domácí Přítočno této žádosti vyhovělo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lubná dosud neuhrála jediný bod a Přítočno šlo tak do zápasu v roli mírného favorita. Opak byl ale pravdou. Po rohovém kopu si dokázal nikým nehlídaný hráč Lubné Robert Henzély míč zpracovat a vystřelit na bránu kde se přes různé teče dostal až k tyče, od níž se odrazil do gólu, 0:1.

 

Ve 33. minutě se do velké šance dostal přitočenský Šiler. Ve vápně mu ovšem míč odskočil a gólmanovi Lubné Aleši Herinkovi se tak podařilo následnou střelu vykrýt.

 

Druhá půle nesla se ve stejném duchu jako první. V 52. minutě využil dalšího rohového kopu Adam Trejbal, který nikým nebráněný hlavou rozvlnil síť za brankářem Petrem Svobodou podruhé, 0:2.

 

Přítočno sice tato rána zasáhla a jejich hr anabrala na větších obrátkách, ale nakonec se podařilo zapsat druhou branku Adamu Trejbalovi z Lubné, když v 89. minutě skóroval ze stejného místa jako posledně. Jediný rozdíl tkvěl v tom, že zakončil nohou. Do sprch se hráčstvo rozešlo za stavu 0:3. A Lubná tak kromě posvícení mohla slavit i první vyhraný zápas v sezóně.



Ohlasy k zápasu


SK Velké Přítočno
-JaH-: „Teprve stav 2:0 ‚motivoval‘ hostující Přítočno ke zvýšení obrátek a to si začínalo vypracovávat jakous takous herní převahu. Do té doby totiž hráli hosté více než zakřiknutě, bez týmové spolupráce, nasazení a jako by se hráči na hřišti viděli poprvé. Optická herní převaha sice nějaké šance přinesla, ale zakončení bylo až do konce zápasu bezzubé.“




Sestavy


SK Velké Přítočno
P. Svoboda [-] - P. Šiler [-] , P. Holas [-] (75. O. Měkota [-] ) , D. Holeček [-] , P. Slánský [-] , L. Senko [-] , J. Feda [-] , P. Salyuk [-] , P. Jícha [-] , O. Kuba [-] , L. Popelka [-] (46. P. Barthel [-] )

TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - T. Koch [-] (76. P. Suchý [-] ) , A. Bureš [-] , D. Vorel [-] , R. Margolius [-] - R. Henzély [-] (73. M. Štícha [-] ) , D. Varyš [-] , D. Vopat [-] , L. Klik [-] - J. Plaček [-] (89. J. Černý [-] ) , A. Trejbal [-] -

Hráči zápasu: A. Herink , R. Margolius .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hes Filip - ČECHMÁNEK ING. Igor, POLÁK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích