Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 16:30

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedomělice slaví první výhru


Branky


7

Více než sto platících diváků přihlíželo zápasu v Jedomělicích, na jejichž půdu přijeli hráči Velkého Přítočna. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Právě diváci byli během hry opravdu znát a svým hlasitým povzbuzováním se snažili dovést domácí mužstvo k prolomení bodově kritické období. Zápas byl zpočátku vyrovnaný, ale do šancí se vce dostali hráči Jedomělic. V 17. minutě se do akce dostal domácí Bakos, která skončila přesnou hlavičkou Milfaita, 1:0.

 

Po gólu byli na míči hlavně hráči Jedomělic, zatímco přítočenští se do soupeřova vápna dostali jen v rámci standardek. I na domácím celku ovšem bylo možno pozorovat jistý úpadek. Nakonec se však podařilo dát gól do šatny Bakosovi v 45. minutě. Do kabin se tak šlo za 2:0.

 

Druhé dějství už domácí zcela ovládli. V 61. minutě poslal kapitán Nedvěd do akce Radošínského, 3:0. V 68. pak do hřiště střídal útočník Pavel Vicenec. Tomu v 73. minutě před bránou přihrál Marek Radošínský, 4:0. Dvě minuty nato dal směr centru od Matěje Erby a přičetl další branku, 5:0.

 

O chvíli později byl dokonce v šanci na hattrick, když jeho rána přes brankáře skončila mimo. Poslední gól utkání tak vstřelil kapitán Jedomělic Robert Nedvěd, když trefil nepřímý volný kop. Do sprch se osazenstvo rozešlo za stavu 6:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jedomělice
Robert Nedvěd, kapitán: „Tohle byl týmový výkon! Nová středová obranná dvojice Kostovčík-Knotek si vedla znamenitě. Soupeř neměl za celých devadesát minut jedinou vyloženou příležitost. Hráči pracovali velmi dobře a Ti, co na hřiště přišli v průběhu hry, úroveň střetnutí ještě pozvedli. Na první vítězství nového ročníku se však čekalo dlouho. Důležité proto nyní bude body potvrdit. Na Braškově sice čeká Sokol Jedomělice velmi těžký soupeř, ale bodovat určitě reálné je. Bojujte!“

SK Velké Přítočno
-JaH-: Poločasový stav mohl vypadat docela nadějně, kdyby ve 45. minutě nezvýšil na 2:0 domácí Bakos. Druhá půle pak už ale jasně vyzněla pro jedomělické fotbalisty, kteří postupně skóre navyšovali ve svůj prospěch. Zastavili se až na čísle 6, přičemž hostující Přítočno se neprosadilo střelecky ani jednou.



Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
J. Rouček [-] - R. Nedvěd [-] , J. Paluba [-] (72. V. Kolbuch [-] ) , M. Zahradník [-] , F. Milfait [-] (68. P. Vicenec [-] ) , P. Bakos [-] , B. Mrština [-] (74. M. Drbota [-] ) , R. Knotek [-] , M. Radošinský [-] , T. Kostovčík [-] , M. Erba [-]

SK Velké Přítočno
P. Svoboda [-] - P. Šiler [-] (82. P. Holas [-] ) , P. Barthel [-] , D. Holeček [-] (68. T. Pavlíček [-] ) , P. Slánský [-] , L. Senko [-] , J. Feda [-] , V. Hanf [-] , P. Jícha [-] , O. Kuba [-] , L. Popelka [-]

ŽK: 51. R. Knotek - 37. O. Kuba , 90. T. Pavlíček .
Hráči zápasu: P. Vicenec .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - VAŇOUSEK Patrik, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích