3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Přítočno bere první body


Branky


7

Mužstvu Velkého Přítočna se po třech prohrách podařilo získat výhrou nad Braškovem první body. Vyrovnaný zápas se ke konci totiž zvrtl v nebezpečnou přestřelku, ze které ovšem vytěžil bodové maximum domácí celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přitočenští se museli před začátkem zápasu potýkat s absencí tří důležitých hráčů. Nakonec se však domácím podařilo vybojovat vedení už ve 28. minutě, kdy skóre otevřel na 1:0 Pavel Salyuk. Již přinášelo domácím jisté naděje na bodový zisk ze zápasu.

 

Radost domácích se podařilo braškovu překazit až ve druhém poločase, když svou trefou vyrovnal kapitán hostů Tomáš Repaský na 1:1. Přítočnu se ovšem opět podařilo uniknout a vybojovat si další branku, když v 83. minutě vrátil svému týmu ztracené vedení Dušan Holeček, 2:1.

 

Hráči Velkého přítočna cítili blížící se vítězství a poněkud pootevřeli své řady, čehož dokázali hosté perfektně využít a hned v 85. minutě nazpět srovnal braškovský Jakub Jaroš, 2:2.

 

Domácí se ovšem nechtěli tříbodového zisku jen tak vzdát a přišla ukázková útočná odveta v 9é minutě. Po pravé straně hřiště napřed míč potáhl Popelka, načež dobře centroval a Lukáš Senko už pak míč bez problémů dostal do sítě, zápas skončil 3:2 a Velké Přítočno tak připočetlo první, rovnou tříbodový zisk v sezóně.



Ohlasy k zápasu


SK Velké Přítočno
-JaH-: „Trenér Fiman to opět neměl lehké, protože tři z borců základní sestavy nemohli nastoupit. Místo P.Senka, Barthela a Kuby tak museli zaskočit jiní borci přítočenského kádru. A povedlo se. Zlepšující se výkony Přítočna snad budou pokračovat i nadále a další bodíky budou určitě rychle naskakovat…“




Sestavy


SK Velké Přítočno
P. Svoboda [-] - P. Šiler [-] , P. Slánský [-] (90. L. Atač [-] ) , D. Holeček [-] , V. Hanf [-] , L. Senko [-] , J. Feda [-] , T. Pavlíček [-] , P. Jícha [-] , P. Salyuk [-] , L. Popelka [-]

SK Braškov
M. Kohout [-] - R. Bednář [-] , D. Míčka [-] , S. Najer [-] , J. Šebesta [-] - T. Repaský [-] , J. Štoncner [-] , L. Rössler [-] , M. Maňkoš [-] - J. Jaroš [-] - L. Kejha [-]

ŽK: 68. J. Feda , 87. P. Salyuk - 30. D. Míčka , 32. T. Repaský , 85. S. Najer .
Hráči zápasu: L. Senko - T. Repaský .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Dvořák Martin - OBRAJTR Tomáš, VOTRUBA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů