1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.11.2019 10:15

15.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby mezi Poříčím a Nespeky rozhodl domácí Trpišovský


Branky


14

Poříčí - V posledním kole podzimní části bylo na programu derby mezi domácím Poříčí a dva kilometry vzdálených Nespek. Zápas byl plný osobních soubojů a rozhodl jeden jediný gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpišovský jediný střelec derby

Hrál se fotbal hodný derby, bojovné utkání s velkým počtem osobních soubojů. V prvním poločase se ale přeci jen dařilo o něco více lépe domácím. Většina zakončení hráčů Poříčí byla slabá a Dřážek neměl moc práce. Poprvé musel zasahovat v sedmé minutě po souhře Trpišovského s Pávem. V 17. minutě šlo slabé zakončení hostujícího Pešty jen do Soukupa. O osm minut později si poradil Drážek s pokusem Trpišovského.

 

Ve 31. minutě vyvezl míč hostující Pešta, vymyslel kolmici na Krejzu, který běžel sám na Soukupa, ale brankář Poříčí ho vychytal. Navíc Soukup založil rychlý kontr svou rozehrávkou, Braný podskočil míč a Trpišovský poslal míč do sítě, tato branka se později ukázala jako vítězná - 1:0. Hladce si poté ještě Drážek poradil se zakončením Vernera a Páva.

Druhý poločas nenabídl změnu skóre

Hra po změně stran se odehrávala spíše mezi vápny. Přesto k vidění byly i šance. Hosté se spoléhali převážně na Kučabu s Petličkou či Klauze. Ale obrana domácích pracovala na výbornou. Vedení nenavýšil Poříčí ani svým zakončením Páv, nebo Trpišovský.



Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
Jaroslav Tesař, trenér: "Rozhodlo pravidlo nedáš - dostaneš. Máme obrovskou šanci, můžeme vést 1:0 a místo toho za patnáct vteřin prohráváme. Snažili jsme se ještě se zápasem něco udělat, ještě více zlepšit pohyb, nějaké šance jsme si vytvořili, ale bohužel jsme je nedokázali dotáhnout až do konce. Opět se ukázalo to, co nás provází celý podzim, že dáváme nejméně gólů z celé soutěže. Sice jich moc nedostaneme, ale pokud chceme utkání vyhrávat, musíme se zlepšit v útočné fázi a naše šance proměňovat. Jinak hráčům nemám co vytknout, bojovali, hráli s velkým odhodláním, bohužel jsme dostali hloupý gól a prohráli jsme. Zápas byl vyrovnaný a myslím si, že remíza by byla zasloužená."

TJ Sokol Nespeky
Pavel Šimáček, trenér: "Je super, že jsem utkání zvládli, zvlášť po tom nevydařeném zápasu v Hřebči. Potvrdili jsme, že se nám v derby daří a tuším, že jsme s Nespeky poslední dva roky neprohráli. Utkání asi rozhodl náš brankář Soukup, který nejprve chytil sólo Krejzy a pak rychle rozehrál na Kubu Trpišovského a ten dal gól, takže rozhodla situace nedáš - dostaneš. Myslím, že v prvním poločase jsme byli lepší a fotbalovější mančaft. Nespeky hrozily hlavně ze standardních situací, ale ty jsme i díky zákrokům Michala Soukupa zvládli. Ve druhém poločase už byla hra rozkouskovaná a šancí bylo pramálo. Myslím, že jsme o ten jeden gól byli lepší a vyhráli jsme zaslouženě."



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , D. Verner [-] , M. Jíša [-] (88. P. Pohorský [-] ) , O. Páv [-] , J. Trpišovský [-] (90. J. Baštýř [-] ) , D. Rejhon [-] (90. M. Bohata [-] ) , V. Balata [-] , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - A. Jasz [-] (83. M. Kačírek [-] ) , J. Petlička [-] (88. Š. Hamajda [-] ) , M. Kučaba [-] , M. Večera [-] , D. Pešta [-] , M. Klauz [-] (83. L. Maršoun [-] ) , M. Burian [-] , L. Braný [-] , T. Krejza [-] , A. Konopisky [-]

ŽK: 40. K. Vacek - 29. M. Večera , 77. M. Burian , 90. M. Kačírek .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: GERHARDT Jiří - SVOBODA Richard, PAVLÍKOVÁ NITSCHE Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 10:30
Petr Huttr

Expert: Jakub Vaníček
Tip experta: výhra domácích

Poříčí potvrdí svoji kvalitu a získá tři body.

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 09:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 11:02
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 10:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 06:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 06:19

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 23:07
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 21:14

Tip: výhra domácích