Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 15:00

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Poříčí překvapivě ztratilo s Lysou nad Labem, rozhodnutí přišlo po sporném gólu


Branky


56. J. Trpišovský - 13. M. Brabec (p.) , 85. F. Vránek
15

Poříčí - Fotbalisté Lysé nad Labem dokázali vybojovat podruhé za sebou tři body, nyní dokonce na hřišti velkého favorita z Poříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostě možná až překvapivě vedli

Hřiště v Poříčí je menších rozměrů, což vyhovovalo taktice hostů, důsledně bránit a zahustit prostor před vlastním pokutovém územím a nepouštět do něj svého soupeře. Domácí mužstvo kombinovalo, což je obvyklý způsob hry mužstva z Benešovska. V 8. minutě vyrážel Rathouský střelu jednoho z domácích hráčů na rohový kop. Ve 12. minutě se navíc do první šance dostali hosté a ihned z toho byl gól. Vránek byl sražen v pokutovém území a pískala se panalta, kterou bezpečně proměnil Matěj Brabec - 0:1.

 

Ve 30. minutě se probral domácí obranou Matouš Brabec, ale jeho slabá střela mířila pouze do náruče brankáře domácích. Z následného protiútoku se zakončení domácích do branky nevešlo. Hra se poté vyrovnala a hrálo se spíše ve středu hřiště a bez šancí. 

O výsledku rozhodl sporný gól

V úvodu druhé půle přehazoval Kříž brankáře Tlamichu, ale míč byl sražen na poslední chvíli na roh. Ve 49. minutě byl odpískán faul na Vránka, dle hostí vevnitř pokutového území, ale zahrával se jen přímý kop. V 56. minutě se podařilo vyrovnat domácímu kanonýrovi Trpišovskému, který propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:1. O čtyři minuty později zasáhl skvěle hostující Rathuský, který se vyznamenal i nadvakrát ze střel deset minut před koncem.

 

V 83. musel zasahovat Tlamicha, když s velkou námahou vyrazil střelu na roh, po něm střílel Vránek a domácí brankář míč vykopl z brankové čáry. Na pokyn pomezního rozhodčího uznal hlavní gól a Lysá se i přes veškeré protesty domácích dostala do vedení - 1:2



Ohlasy k zápasu



FK Slovan Lysá
Václav Sosnovský, trenér: "Domácí byli výborní. Byl to zatím nejlepší soupeř, s jakým jsme se potkali. Ale úspěch slavila naše bojovnost. My jsme hráli hodně odzadu, pořádně jsme to zabetonovali, hráli jsem na jednoho útočníka a spoléhali jsme na nějaký brejk. Zahustili jsme střed hřiště, v tom to měli domácí těžší. Poprvé jsme se dostali do vápna soupeře a byla z toho penalta, kterou Matěj Brabec bezpečně proměnil. Poříčí nás tlačilo, pak také vyrovnalo. V závěru jsme dali po rohovém kopu branku, kdy se trefil Vránek a pak jsme vítězství ubránili. Ukázalo se, že velká fotbalovost není všechno. Kluci utkání perfektně odmakali, nevypustili žádný souboj a za to jím patří dík. A máme tři body."



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hájek Lukáš - PEJŠA Jakub, PEJŠA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 9. 2019 13:48
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu
Petr Huttr

Expert: Jakub Hromádka
Tip experta: výhra domácích

Jednoznačný zápas dle mého názoru pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích