0:2
(0:1)
29. M. Jíša (p.)
75. K. Vacek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosmonosy poprvé v sezóně prohrály, nad jejich síly bylo Poříčí


Branky


29. M. Jíša (p.) , 75. K. Vacek
15

Kosmonosy - Kvalitou bylo favoritem zřejmě Poříčí, ale do Kosmonos odjíždělo bez devíti hráčů, kteří z různých důvodů chyběli. Navíc Kosmonosy se pyšnili ze čtyř zápasů ziskem dvanácti bodů a parádním skórem 17:3. Poříčí ale zápas zvládlo a odvezlo si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Jíša zajistil hostům vedení

Hostující trenér Šimáček postrádal z různých důvodů devět hráčů, převážně základní sestavy, a tak do utkání nastoupil na posledních pět minut sám. Veliké problémy dělal domácím svými křídelními akcemi Jíša a také L. Balata. Ve 29. minutě se navíc po jednom zákroku domácích kopala penalta, kterou Jíša proměnil - 0:1.

Vacek dal Poříčí klid

Hru hostí režíroval výborně hrající P. Pohorský, který si se svými protihráči dělal, co chtěl. Ale domácí svému soupeři zatápěli, hosté výborně bránili. V nadějné pozici zkoušeli zakončení ze strany domácí Keszeg a Zámečník, ale vyrovnání nepřišlo. Po rohovém kopu přidal druhou pojišťovací branku hostí Vacek - 0:2. V 85. minutě nastoupil do hry hostujííc trenér Šimáček, který v krátkém sledu uviděl dvě žluté karty a v 89. minutě byl vyloučen.



Ohlasy k zápasu


SK Kosmonosy
SK Kosmonosy: "Všechno hezké někdy končí a my jsme víkendem bohužel přišli o naši neporazitelnost, trvající úctyhodných tři čtvrtě roku. Našim pomyslným katem se stal soupeř z Poříčí nad Sázavou. Soupeř nás v první půli předčil aktivitou a šel zaslouženě do vedení po proměněném pokutovém kopu. Druhý poločas jsme předvedli velmi kvalitní výkon. Hrálo se především na polovině soupeře, branku se nám však i přes řadu příležitostí vstřelit nepodařilo. A když jsme po neuhlídaném rohu inkasovali podruhé, bylo o výsledku zápasu rozhodnuto."




Sestavy


SK Kosmonosy
D. Šteiner [-] - L. Hrdlička [-] , T. Fabián [-] , J. Strouhal [-] (53. D. Marek [-] ) , O. Zeman [-] , M. Karásek [-] , J. Böhm [-] (88. D. Mašek [-] ) , J. Maryška [-] (76. V. Žďánský [-] ) , J. Keszeg [-] , J. Zámečník [-] (76. J. Jäger [-] ) , M. Král [-] (67. F. Skramuský [-] )

SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - P. Havlíček [-] , D. Verner [-] , M. Jíša [-] , P. Pohorský [-] , J. Trpišovský [-] (85. P. Šimáček [-] ) , L. Balata [-] , A. Dumský [-] , J. Baštýř [-] , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

ŽK: 10. J. Böhm , 37. J. Zámečník , 88. O. Zeman - 53. L. Balata , 86. M. Soukup , 88. P. Šimáček . ČK: 89. P. Šimáček .
Hráči zápasu: J. Zámečník - M. Jíša .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Mansour Jakub - NEHASIL Karel, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Jakub Vaníček
Tip experta: výhra hostů

Tady tuším první ztrátu zatím stoprocentních Kosmonos. Nováček si zatím vede skvěle, ale něco mi říká, že Poříčí tam vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích