4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 17:00

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí napravilo úvodní prohru a porazilo Tuchlovice


Branky


37. M. Jíša (p.) , 55. K. Vacek , 73. L. Balata , 76. J. Trpišovský - 29. N. Miškovic
16

Poříčí - Domácí mužstvo po úvodní prohře v Klíčanech nastoupilo do utkání s Tuchlovicemi s několika změnami v sestavě. Hosté navíc chtěli domácím oplatit vysokou jarní porážku, ale nakonec všechny tři body zůstaly domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy se jednou prosadily

Zápas začal poměrně opatrně, domácí pro ně klasickým způsobem kombinovali. Ze začátku to byly spíše centrované míče, ale s nimi si poradila hostující obrana nebo brankář Šimek. První vážná šance přišla až ve 29. minutě a hned byla gólová a možná překvapivě se netrefili domácí. Hornof našel svým dlouhým pasem Brnovjáka, který prodloužil míč na Miškovice a ten si v koncovce poradil a Tlamichu překonal - 0:1.

 

Domácí se dál snažili hnát se za vstřelenou brankou a měli k ní velkou výhodu. Po chybě v obraně Tuchlovic byl ve vápně sražen Trpiškovský a Jíša penaltu proměnil ve 27. minutě proměnil - 1:1.

Produktivita domácích rozhodla

I po změně stran vstoupili domácí do hry aktivně. V 55. minutě nacentroval do vápna Rejhon a míč do sítě dopravil hlavou Vacek - 2:1. Od tohoto momentu se začalo hrát ve vysokém tempu nahoru - dolů, ale hosté své dobře rozehrané protiútoky nedovedli až do zdárného konce. V 73. minutě poslal míč do hostujícího vápna Jíša, míč sice ještě nezasáhl Trpišovský, ale do prázdné branky uklidil balon až Balata - 3:1.

 

V 76. minutě přišla souhra po ose Hašek a P. Pohorský a netradičně hlavou skóroval Trpišovský, který byl zcela volný na malém vápně - 4:1. Utkání se pak již jen dohrávalo a Poříčí si po úvodním zavahání připsalo první tři body v sezóně.



Ohlasy k zápasu



AFK Tuchlovice
Ondřej Pilař: "Do zápasu jsme šli s tím, že jsme věděli, že proti nám bude stát velmi silné a kombinační mužstvo. To jsme chtěli vykompenzovat nasazením, důrazem a poctivou hrou, což se nám v první půli celkem dařilo. Ve druhé půli už to z naší strany nebylo tak dobré a po dvou slepených gólech domácích bylo po zápase."



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - J. Pohorský [-] (88. A. Dumský [-] ) , P. Havlíček [-] , K. Vacek [-] , D. Verner [-] , M. Jíša [-] (76. V. Balata [-] ) , O. Páv [-] (46. L. Balata [-] ) , J. Trpišovský [-] , D. Rejhon [-] (72. P. Pohorský [-] ) , M. Bohata [-] (62. J. Jírů [-] ) , Z. Hašek [-]

AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - N. Miškovic [-] , M. Fitko [-] (85. M. Ježil [-] ) , M. Brnovják [-] , P. Hafenrichter [-] , J. Kubů [-] (82. Z. Chochola [-] ) , V. Krsek [-] (76. J. Červenka [-] ) , M. Pospíšil [-] , P. Hornof [-] , L. Tomic [-] , O. Pilař [-]

ŽK: 34. M. Brnovják .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Procházka Václav - NEHASIL Karel, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Jurčík
Tip experta: výhra domácích

Domácí musí po prohře v prvním kole vyhrát a bude to jednoznačný. Mají skvělé mužstvo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích