0:5
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2019 17:30

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plačkov dostal bůra od Černovic


Branky


28. D. Růžička , 33. T. Kmeťo , 42. J. Vlach , 63. J. Vlach , 64. L. Filínský (vl.)
21

V páteční předehrávce 5. kola hostil Plačkov Černovice. Domácí chtěli konečně bodovat. Bohužel ani v tomto zápase se jim to nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli vedli hosté o 3 branky

Plačkov ze začátku zaskočil soupeře, kdy si vytvořil pár šancí. Největší šancí byla střela kapitána domácích Tomáše Vrány ve 14.minutě, která bohužel orazítkovala jen tyč hostující brány. Tato šance jakoby nakopla více hostující hráče z Černovic, kteří začali hrát a podařilo se jim dát první gól, kdy po pravé straně hostující hráč odcentroval míč do vápna, který našel hostujícího Davida Růžičku a jeho střela poslala hosty do vedení - 0:1. Hosté začali dobře napadat a to vyvrcholilo ve 33.minutě v jejich druhý gól, kdy smolně domácí obránce poslal malou domů, kterou vystihl hostující Tomáš Kmeťo a tváří v tvář domácímu gólmanovi nedal žádnou šanci - 0:2. Třetí úder si v prvním poločase přichystali Černovice ve 42.minutě, kdy nikým nepokrytý Jan Vlach si přichystal míč a střelou z dálky rozvlnil síť za domácím brankářem - 0:3.

Ve druhém dějství přidali hosté další góly

Druhý poločas byl v režii hostujících Černovic, kteří si vytvořili mnoho šancí. Čtvrtý gól hosté přidali v 63.minutě po rohovém kopu, kdy si vyskočil nikým nehlídaný Jan Vlach, který se hlavou trefil podruhé v zápase a poslal hosty do čtyřbrankového vedení - 0:4. Konečné skóre se uzavřelo v 64. minutě,když po pravé straně utekl hostující hráč, který naservíroval míč do vápna, kde si ho smolně ve skluzu srazil domácí stoper Jaroslav Miko (rozhodčí chybně napsal do zápisu jiného domácího hráče) a upravil skóre na konečných 0:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov
Libor Filínský (trenér): Do zápasu jsme vstoupili asi s nejlepší sestavou z dosavadních pěti zápasů s odhodláním získat konečně body. Od začátku jsme si vytvořili nějaké šance a dokonce jsme nastřelili tyč. Ale gól jsme opět jako v minulém zápase nedokázali vstřelit. Soupeř trestal každou naši chybu a narozdíl od nás střílel góly. Postupně našim hráčům došly síly a hosté úplně převzali otěže zápasu. Bylo jen otázkou, kolik nám nastřílejí gólů. Naši hráči působili unaveným dojmem a bylo znát, že někteří vůbec netrénují. Bez trénování se okresní přebor hrát prostě nedá.




Sestavy


TJ Sokol Plačkov
V. Němec [-] - T. Dobrovič [-] (58. P. Svatoš [-] ) , L. Ehrlich [-] , O. Kubů [-] (5. Z. Kratochvíl [-] ) , T. Vrána [-] (77. V. Jaroš [-] ) , J. Kašpar [-] , J. Kalivoda [-] (75. M. Jonáš [-] ) , L. Filínský [-] , J. Miko [-] , Z. Štěpán [-] , F. Mottl [-] (46. L. Goldman [-] )

TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - M. Buček [-] , M. Mazanec [-] (81. Z. Zíka [-] ) , L. Pěnka [-] , J. Vlach [-] , O. Hodina [-] , D. Růžička [-] , T. Kmeťo [-] , T. Kohout [-] , J. Kos [-] , D. Hora [-] (58. J. Filípek [-] )

Hráči zápasu: T. Kmeťo , J. Vlach .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - ZEMEK René (N), VOŠAHLÍK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Drdla

Expert: David Bílý
Tip experta: výhra hostů

Fotbalisté Černovic v minulém kole zaskočili, když porazili Rychnov a podle mě navážou na minulé utkání.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů