4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 13:30

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice stále na vítězné vlně


Branky


25

V podstatě celé utkání měly Speřice jasně ve svých rukách a svého soupeře v Nového Rychnova do žádných velkých příležitostí. Definitivní rozhodnutí však přišlo až ve druhé půli, kdy hosté začínali stále více chybovat a domácí naopak trestali. Stále tak platí stav, že TJ Dálnice na svého prvního přemožitele pořád čeká. To Rychnov ztratil body již podruhé za sebou a kontakt s čelem tabulky pomalu ztrácí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli bylo pořád o co hrát

Od úvodních minut měli zápas plně pod kontrolou domácí, kteří zodpovědně bránili, takže se soupeř jen stěží prosazoval, pevnou obranou se však pyšnil i Rychnov. Tedy alespoň do chvíle, kdy výstavní střelou ze střední vzdálenosti vymetl pavičiny v pravém horním rohu Pavel Nápravník. Od té chvíle bylo stále více rušno před brankou Nového Rychnova, jen díky výborným zákrokům brankaře Císaře se však v prvním poločase skóre více neměnilo.

Hosté velkému tlaku soupeře po hodině hry definitivně podlehli

Domácí Speřice stále nepolevovaly, naopak na Novém Rychnově byla stále více znát únava z neustálého bránění. Uklidňující branka přišla v 55. minutě, kdy tečovaná střela uvnitř vápna pronikla za záda brankaře Císaře. Brzy na to se navíc po individuálním průniku prosadil i Marek Sadský a za stavu 3:0 bylo stále více jasné, že body zůstanou doma. V samém závěru si navíc slabší chvilku vybral i stoper Faltýnek, jenž ztratil míč přímo před vápnem a to byl okamžik Michala Závišky, jehož výstavní lob uzavřel celé utkání za stavu 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice B
Lukáš Novotný (brankář):: Od první do poslední minuty sme měly zápas ve svých rukách a konečný stav dle mého přesně odpovídá průběhu utkání. Ze strany brankaře to bylo naopak nadstandartně klidné utkání, kdy mimo pár výběhů mimo vápno jsem byl v podstatě bez práce. Velká pochvala tak míří za celým týmem, který od začátku sezóny hraje zatím fantasticky a kromě vyrovnaného zápasu v Obratani jsme ještě nenarazily na rovnocenného soupeře. Uvidíme ale s čím vyrukují Černovice, tam očekávám silného, kvalitního soupeře, který bude mít motivaci nás poprvé v sezóně o body obrat.




Sestavy


TJ Dálnice Speřice B
L. Novotný [-] - T. Marek [-] (42. P. Huňáček [-] ) , P. Kovář [-] (80. M. Záviška [-] ) , J. Boček [-] (67. P. Honzárek [-] ) , J. Merunka [-] , P. Nápravník [-] , M. Maděra [-] , M. Sadský [-] (88. J. Svoboda [-] ) , V. Alenka [-] , J. Holenda [-] , M. Čermák [-]

TJ Start Nový Rychnov B
I. Císař [-] - F. Nečada [-] (78. T. Florian [-] ) , M. Čech [-] , M. Chalupa [-] (71. P. Barták [-] ) , J. Brož [-] (65. K. Vajda [-] ) , P. Slavík [-] , M. Klouda [-] , N. Šíma [-] , M. Nguyen [-] , M. Hájek [-] , T. Faltýnek [-]

ŽK: 69. M. Čermák , 83. V. Alenka - 32. T. Faltýnek .
Hráči zápasu: P. Nápravník , M. Maděra .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PODOBA Tomáš - MORAVEC Roman (N), FALTÝNEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Drdla

Expert: David Bílý
Tip experta: výhra domácích

Za mě jednoznačně šlágr gola. Mrzí mě, že nebudu moct dorazit, upřímně si totiž myslím, že to bude pěkný fotbal plný emocí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích