Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 16:30

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kamenici padlo 5 branek


Branky


19

Do Kamenice nad Lipou zajižděl Ústrašín, aby zde sehrál utkání s místní rezervou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ovládli první poločas

Lépe vstoupila do zápasu Kamenice. V okolí vápna ale domácí působili nepřesně. Naopak ve dvanácté minutě chyboval při rozehrávce domácí Klusáček a hostující Morava využil hrubky obránce a poslal hosty do vedení. Domácí mohli vyrovnat, ale Kašparec přestřelil a další možnost skončila po slabé střele v náručí Rohovce. A tak trestali opět hosté, po chybě uprostřed hřiště, šli hosté do rychlé akce, kterou domácí obrana zastavila za cenu faulu. Následující přímý kop pak zakončil k tyči Kubiska a hosté šli do dvoubrankového vedení. Snížit mohl Strašník hlavou a poté Joza. Opět však bylo zakončení slabé. A tak trestali hosté potřetí. Po další velké chybě obrany domácích postupoval sám na domácího brankáře hostující Bílý a míč uklidil okolo brankáře do branky. V závěru poločasu mohli domácí snížit ale střela mířila vedle.

Výsledek se měnil pouze kosmeticky

I ve druhém poločase pokračoval obrázek z toho prvního. Domácí sice byli častěji u vápna hostů, ale jejich řešení útočných akcí bylo mizerné. Naději pro domácí přinesl po poločase Strašík, který střelou zpoza vápna snížil. Další snížení mohl přinést Kašparec ale v samostatném úniku trefil přímo brankáře hostů. Poté bylo po šanci na obou stranách, které skončily mimo branku. V poslední minutě se pak do otevřené obrany domácích prosadil Popelka. Hosté tak po další výhře můžou být spokojení.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč): Tak nějak jsme se snažili hrát. Jakmile jsme byli u vápna, tak jsme nedokázali dát přesnou finální nebo naše zakončení bylo slabé. Naopak v defenzivě jsme dělali kiksy a soupeř to v pohodě trestal. Přesně se ukazuje, že trénuje pár lidí. Pak náš tlak v zápase je úplně jalovej. Těch pár lidí, co trénují, to upřímně vytáčí. Pak prostě děláme vepředu i vzadu hrubé chyby, pak to soupeři nabídneme na zlatém podnose.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Klusáček [-] , A. Schober [-] , J. Strašík [-] , J. Pfaur [-] - J. Tětiva [-] , P. Macháček [-] , M. Dejmek [-] (73. M. Jirsa [-] ) , J. Ira [-] - O. Joza [-] , L. Kašparec [-] (68. J. Vávra [-] ) -

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - D. Bílý [-] , J. Morava [-] , T. Křech [-] , T. Jírů [-] , T. Kubiska [-] , R. Popelka [-] , P. Nápravník [-] , J. Kott [-] , M. Rod [-] , O. Habáň [-]

ŽK: 77. P. Macháček .
Hráči zápasu: J. Morava .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - ŠTANGL Josef (N), DAVID Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích