Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

24.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prostřední Bečva rozmetla nekompletní Jablůnku


0

Hosté z Jablůnky přijeli na Prostřední Bečvu pouze v devíti hráčích, což se samozřejmě projevilo na výsledku. Domácí si i díky tomuto faktu poradili s hosty jednoznačně 10:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Částečně se opakovala situace před čtrnácti dny, hosté opět přijeli v neúplném počtu, tentokrát dokonce v devíti. To pochopitelně značně ovlivnilo průběh utkání, neboť proti devítičlenné obraně se těžko něco vymýšlí, natož kombinuje. Domácí šli do vedení již ve 4. minutě, kdy se trefil Jakub Ondryáš. Dvě minuty nato po střele Pavla Kysučana dorážel a svoji druhou branku vsítil opět Jakub Ondryáš - 2:0. Na další gól se čekalo poměrně dlouho, po mnoha šancích dostal ve 24. minutě přihrávku od Pavla Kysučana na hlavičku Marek Polášek a zavěsil -3:0. Ve 28.minutě opět přihrávka Kysučana našla Ondryáše a ten završil hattrick - 4:0. Hosté se přece jenom dočkali korekce, a to když za velmi silného deště sklouzl domácí golman Aleš Jurajda, k míči se dostal hostující Čuma a skóroval na 4:1. Tak také skončil první poločas.

Na zahájení druhé půle se hodně dlouho čekalo, jelikož déšť se změnil na průtrž, pak ale utkání přecejen pokračovalo. Následovalo šest branek v síti Jablůnky. Nejprve v 64. minutě Ondřej Kuba našel Lukáše Křenka staršího, který zvýšil na 5:1.V 68. minutě Ondra Kuba překonal brankáře pošesté - 6:1. Poté se postupně trefili Vladimír Fiurášek, Pavel Gálik, opět Vladimír Fiurášek a na 9:1 skóre uzavřel druhou brankou v zápase Ondřej Kuba. Nutno vyzvednout výkon všech tří nestárnoucích hráčů Pavla Kysučana, Vladimíra Fiuráška a v neposlední řadě Rostislava Balejíka, kteří velkou měrou přispěli k tomuto vysokému vítězství.

Prostřední Bečva jako nováček soutěže překvapuje téměř všechny a další výhrou si pojistila čtvrtou příčku v tabulce.  



Ohlasy k zápasu


FK Prostřední Bečva
Zbyněk Jurajda - trenér Prostřední Bečvy: "Je velká škoda, že v tak poměrně vysoké soutěži krajského formátu dochází k tomu (u nás již podruhé během čtrnácti dnů), že soupeř není schopen postavit kompletních alespoň jedenáct hráčů, čímž samozřejmě hodně utrpí úroveň utkání, jak se tomu stalo v případě Janové (10:1), tak i teď Jablůnky. Je to opravdu škoda a nezbývá než se těšit na příští víkend, kdy budeme hrát doma další očekávané derby se sousedním týmem Hutiska."




Sestavy


FK Prostřední Bečva
A. Jurajda [-] - R. Balejík [-] , O. Kuba [-] , P. Kysučan [-] (45. R. Petřek [-] ) - M. Fiurášek [-] (66. V. Fiurášek [-] ) , D. Hartman [-] (45. L. Křenek [-] ) , P. Gálik [-] , M. Polášek [-] , L. Juroška [-] - J. Ondryáš [-] , L. Křenek st. [-]


Místo: Prostřední Bečva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.