3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

24.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lidečko přehrálo favorita


Branky


0

Ve 24. kole hostilo Lidečko lídra tabulky z Dolní Bečvy. Domácí potvrdili dobrou formu a těžkého soupeře dokázali nakonec zdolat 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým přivítal ve včerejší prosluněné neděli lídra tabulky Dolní Bečvu. Lidečko na hosty vlétlo bez jakéhokoli respektu a během deseti minut zahodilo tři čisté čance, když se postupně neprosadili Aleš Číž, dorostenec Vojta Ryza a také Tomáš Františák. Hosté svou první kloudnou akci proměnili ve vedoucí gól, když v 11 minutě po centru do vápna zaspala jak obrana domácích, tak i brankář a Ručka otevřel skóre zápasu - 0:1. Domácí tým ale pokračoval dál ve vynikajícím fotbale. Hráči Lidečka byli rychlejší, pohyblivější a silní na míči. Hosté hráli takový profesorský fotbal, ale jejich akce většinou končily daleko od domácí brány. Domácí vyrovnali ve 23. minutě, kdy po perfektně zahraném rohovém kopu střílel těsně za dvacítkou aktivně hrající Jan Novosad, hostující hráč zastavil míč rukou a rozhodčí správně odpískal penaltu. Míč si postavil Radek Číž a nekompromisně vyrovnal - 1:1. Domácí byli i nadále lepším a bojovnějším týmem, ale i hosté hráli dobrý fotbal a snažili se o rychlé kombinace. Hráči Lidečka ale svým pohybem a dobrým krytím hosty do žádných šancí nepouštěli.

Do druhého poločasu vstoupili hosté o trochu aktivněji. Byli silnější na míči, než domácí hráči, ale žádnou šanci si nevytvořili. A tak rozhodl nejlepší hráč dnešního zápasu Jan Novosad. V 62. minutě měl domácí tým výhodu standardní situace asi 30 metrů od brány. Míč si postavil k exekuci Robin Buček a poslal na gólmana hostí svůj klasický projektil, který hostující brankář jen vyrazil a Novosad se nacházel přesně tam, kde být měl a dorazil kulatý nesmysl do branky - 2:1. I po této brance hráči Dolní Bečvy nedokázali domácí bojovníky přehrát. Byli sice aktivnější, ale hráči Lidečka je do žádné šance nepustili. A tak opět skóre měnili domácí. V 77. minutě zahrávali standardní situaci, k exekuci se postavil kdo jiný, než Jan Novosad, který krásným centrm do vápna našel Tomáše Františáka a ten hlavou zvýšil na 3:1.

Lidečko si připsalo důležité tři body k záchraně, Dolní Bečva díky prohře bude muset o postup do vyšší soutěže ještě hodně bojovat. 



Ohlasy k zápasu


SK Lidečko
Josef Hyžák - Lidečko: "Dnes se hrál v Lidečku opravdu krásný fotbal, k čemuž přispěly oba dva týmy. My jsme mohli zápas rozhodnout hned v prvním poločase, kdy jsme neproměnili pět čistých šancí, ale svou bojovností a dobrým pohybem jsme hostující Bečvu pustili za celý zápas, mimo branku, do jedné šance. Naši hráči opravdu zaslouží absolutorium. Po celý zápas byli pohyblivější, bojovnější a hostující hráče drželi daleko od své brány. Dnes rozhodl kolektivní výkon a nasazení. Jsme rádi, že přestože máme v týmu plno mladých hráčů, tak se dokážou vyrovnat s tlakem, který boj o záchranu obsahuje. Ale stále ještě nemáme vyhráno a záchrana ještě jistá není. My uděláme maximum proto, abychom zopakovali včerejší výkon a zachránili se už v dalším kole.




Sestavy


SK Lidečko
J. Chromík [-] - R. Kulíšek [-] , R. Buček [-] , T. Františák [-] , Z. Havelka [-] - J. Novosad [-] , J. Novosad [-] , R. Číž [-] , R. Zezulka [-] - A. Číž [-] (79. D. Liška [-] ) , V. Ryza [-] (90. P. Žídek [-] )


Hráči zápasu: J. Novosad , A. Číž .
Místo: Lidečko.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.