3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota u Vsetína potrápila Hutisko


Branky


0

Lhota putovala ve 23. kole na stadion Hutiska-Solance. V dešťěm ovlivněném, přesto atraktivním utkání se nakonec rozhodovalo na pokutové kopy, ve kterých byli úspěšnější domácí, kteří si připsali bod navíc. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mužstvo nastoupilo kvůli absencím v lehce pozměněné sestavě, přesto bylo na hřišti k vidění velice pohledné utkání, které nepokazil ani vydatný déšť. Skóre se měnilo hned v 5. minutě. Hostující Růžička se dostal po pěkné kombinaci do zakončení a nakonec obstřelil domácího gólmana - 0:1. Obě mužstva se snažila využít kluzkého terénu, ale další střely pouze míjely brankové konstrukce. K vyrovnání došlo ve 40. minutě, když domácí vyrovnali z pokutového kopu - 1:1. 

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu jako ten první. K vidění byl stále dobrý fotbal s mnoha šancemi. Třetí branku viděli diváci v 65. minutě, střílený centr prodloužil hlavou za brankářova záda Robert Křenek - 2:1. Lhotě se nakonec zaslouženě povedlo vyrovnat. V 80. minutě našel centr z pravé strany Doležela, který překonal brankáře a vybojoval pro svůj mančaft penalty. 

V penaltách byli úspěšnější domácí, hosté neproměnili dva pokusy a nakonec si z Hutiska odvezli cenný bod. 

 



Ohlasy k zápasu



FC Lhota u Vsetína
Petr Orság - předseda klubu: "Utkání bylo dobré, vyrovnané. Hosté byli prý oslabení, ale i tak to bylo atraktivní utkání. Vybojovali jsme zasloužený bod."



Sestavy



FC Lhota u Vsetína
L. Sedlák [-] - R. Michálek [-] , P. Kulhaj [-] , O. Blažek [-] , M. Karlík [-] - D. Vráblík [-] , J. Doležel [-] , D. Zgarba [-] , M. Růžička [-] - O. Zeťák [-] , O. Lukáč [-]

Hráči zápasu: J. Doležel .
Místo: Hutisko.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.