2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Francova Lhota sahala v Lidči po bodech, ale nakonec prohrála


Branky


86. D. Trčka , 90. M. Abík - 52. R. Chmela
0

Horní Lideč hostila na svém trávníku Francovu Lhotu. Hosté nastoupili v pozměněné sestavě a dlouho se prali o body, nakonec však byli štastnější domácí, kteří zvítězili 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Francovka nastoupila do zápasu bez pěti hráčů základní sestavy, přesto to nebylo příliš znát. V první půli se domácí hráči pokoušeli nakopávat míče vzduchem, což hostům vyhovovalo, jelikož s těmito míči neměli problémy. Lideč si vypracovala pár šancí, které ovšem zůstaly neproměněny. Obě mužstva tak šla do kabin za bezbrankového stavu.

Ve druhé půli se Lhotě podařilo otevřít skóre. Radek Chmela si v 52. minutě našel odražený balon a z dorážky se nemýlil - 0:1. Hosté měli další šance na zvýšení skóre, ale ani jedna se neujala. V 86. minutě pomezní rozhodčí věnoval aut domácím hráčům, kteří toho využili a Daniel Trčka následně vyrovnal - 1:1. Lidči se nakonec podařilo o pár minut později otočit skóre, rozhodčí zřejmě přehlédl faul na hráče Francovy Lhoty a Lideč vstřelila rozhodující gól, když se prosadil Milan Abík - 2:1



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Francova Lhota
Martin Trchalík, představitel klubu: "Přijeli jsme bez pěti členů základní sestavy a ještě k tomu nás už několikátý zápas v Lidči zařezal rozhodčí."



Sestavy


TJ Horní Lideč
M. Abík [-] - D. Trčka [-]

TJ Sokol Francova Lhota
L. Spitzer [-] - O. Mikulín [-] , L. Filák [-] , M. Rösner [-] , M. Mňačko [-] - Z. Kindl [-] , T. Filák [-] (46. R. Chmela [-] ) , Z. Surovec [-] , R. Matušinec [-] - O. Filák [-] , O. Zimek [-]

Hráči zápasu: M. Abík .
Místo: Horní Lideč.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.