D. Zgarba 18.
J. Orság 25. (vl.)
D. Zgarba 55.
3:1
(2:0)
70. R. Biel
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota doma přehrála Jablůnku


Branky


18. D. Zgarba , 25. J. Orság (vl.) , 55. D. Zgarba - 70. R. Biel
0

 

Ve 22. kole hostila Lhota u Vsetína na své půdě Jablůnku. Domácí byli od úvodu lepším celkem a nakonec zaslouženě zvítězili 3:1. Hvězdou zápasu byl Daniel Zgarba, který sám dva góly vstřelil a třetí zařídil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Lhota u Vsetína potřebuje sbírat body, aby si zajistila záchranu v 1.B třídě. Jejím dnešním soupeřem byla v poslední době tápající Jablůnka. Domácí hráči byli od úvodího hvizdu lepší a hned v 18. minutě se dočkali první branky. Doležel poslal z pravé strany centr přesně na Daniela Zgarbu, který se z dvaceti metrů nemýlil a krásnou střelou poslal Lhotu do vedení - 1:0. O sedm minut později byl náskok Lhoty dvoubrankový. Zgarbovu standardku si hlavou srazil do brány jeden z obránců Jablůnky a bylo to 2:0. 

 

Druhý poločas se nesl v podobném stylu jako ten první. Lhota byla lepší a měla hru pod kontrolou. V 55. minutě byl ve vápně faulován Růžička a Daniel Zgarba svým druhým gólem v zápase přidal z penalty pojišťující třetí gól - 3:0. Od té doby domácí hráči trochu polevili, byli si jisti výhrou, ale Jablůnka začala lehce kousat. V 70. minutě se hostům povedlo snížit, když se po narážečce na levé straně prosadil Biel - 3:1. Jablůnka se i nadále snažila o další korigování nepříznivého stavu a málem se jí to povedlo, avšak Čuma nastřelil pouze tyč. 

Lhota si nakonec výhru pohlídala a připsala si důležité 3 body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


FC Lhota u Vsetína
Petr Orság - předseda klubu: "Do stavu 3:0 jsme měli zápas pod kontrolou, poté jsme však polevili a Jablůnka toho dokázala jednou využít."




Sestavy


FC Lhota u Vsetína
L. Sedlák [-] - T. Juřica [-] , O. Blažek [-] , M. Karlík [-] ( D. Jančina [-] ) , F. Zimek [-] - D. Vráblík [-] , D. Zgarba [-] , M. Růžička [-] , J. Doležel [-] - O. Zeťák [-] ( R. Michálek [-] ) , O. Lukáč [-] ( J. Zgarba [-] )

FK Jablůnka
J. Orság [-] - R. Biel [-] , L. Čůma [-]

Hráči zápasu: D. Zgarba .
Místo: Lhota u Vsetína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.