4:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola zvládla lépe Valašská Polanka


Branky


0

Ve šlágru 22. kola 1. B třídy hostila ve formě hrající Valašská Polanka první celek tabulky Dolní Bečvu. Domácí po poločase otočili nepříznivé skóre a zaslouženě zvítězili 4:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhrála Dolní Bečva

Od úvodních minut bylo znát, že na sebe narazila mužstva z čela tabulky. První příležitost vypracoval David Maček pro Řezníčka, jeho hlavičku pohotový Jiří Růčka zlikvidoval. O chvíli později byl v hlavičkové příležitosti opět záložník Řezníček, tentokrát však bránu vůbec netrefil. Hosté v 11. minutě dokázali potrestat polanskou chybu v defenzívě, míč se dostal na kanonýra Radka Růčku a ten zamířil přímo k tyči. Krušné chvíle prožívala polanská obrana i ve 14. minutě, nejprve Kolínek dokázal vytěsnit střelu Šeny, aby zlikvidoval i dorážku Kuběny. Radost polanských fanoušků se dostavila ve 22. minutě, bratrské duo Mačků zařídilo vyrovnání, když mladší David poslal míč staršímu Filipovi a ten jej s odrazem od tyče uklidil do brány. Polančané následně mohli skóre otočit, Řezníček však těsně minul. Ve 28. minutě domácí úspěšně kombinovali, ke střele se dostal Gergela, ale trefil břevno hostující brány. Dolnobečvané pak z následného protiútoku zahrozili, Radek Růčka přihrával Paprskářovi, ten umístil nad. Další minuta vzrušení měla číslo 38. Nejprve centroval hostující Balán na hlavu Radku Růčkovi, jeho hlavičku Kolínek zachytil. Na druhé straně pak Řezníček připravil příležitost pro Gergelu, polanský matador však znovu ztroskotal na horní tyči Růčkovy brány. Dolní Bečva na konci první půle zlomila vyrovnaný stav, centrovaný míč poslal za Kolínkova záda Stavinoha.

Polanka předvedla skvělý obrat

Domácí se snažili ve druhé půli hledat cesty ke srovnání. Našli ji v 61. minutě, kdy se hostující obrana dopustila nedovoleného zákroku v pokutovém území a Gergela konečně prolomil své střelecké trápení. O čtyři minuty později se dostavil obrat, David Maček poslal míč na Řezníčka, ten si zkušené balon zastavil a prostřelil Růčku. Polančané přitlačili také v 73. minutě, ale střela Gergely šla tentokrát nad. Slibnou střelu z trestného kopu vyslal také Filgas, ale k brankové radosti pár čísel scházelo. Hosté velice těžce překonávali obranný val domácích, v 80. minutě se to však málem povedlo dvojici Paprskář - Vojkůvka Petr, druhý jmenovaný ovšem poslal míč nad bránu. Definitivní rozhodnutí si na starost vzalo duo polanských dorostenců, Lukáš Daněk vybídl k samostatnému úniku Davida Mačka a domácí útočník neomylně rozhodl o tom, že lídr ve Valašské Polance utrpí ztrátu.



Sestavy


TJ Sokol Valašská Polanka
J. Kolínek [-] - R. Trčka [-] , P. Filgas [-] , O. Adámek [-] , S. Adámek [-] - J. Řezníček [-] , J. Novák [-] (71. A. Šafařík [-] ) , J. Gergela [-] , F. Maček [-] , O. Zbranek [-] (55. L. Daněk [-] ) - D. Maček [-]


Hráči zápasu: D. Maček , F. Maček .
Místo: Valašská Polanka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.