Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prostřední Bečva si smlsla na Janové


0

Poslední Janová už jezdí na zápasy jen z povinnosti. Bez několika svých hráčů nestačila na rozjetou Prostřední Bečvu, která svému soupeři nadělila desítku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla čtyři góly

Fotbalisté Prostřední Bečvy sehráli další ze série sedmi domácích utkání, tentokrát hostili mužstvo Janové. Hosté přijeli pouze v deseti, takže situace pro domácí měla být jasná. Již ve třetí minutě otevřel skóre Jakub Ondryáš - 1:0. Poté několikrát zahrozili i hosté, ovšem bez gólového efektu. Naopak domácí zahrávali celkem pět rohových kopů, ale branka hostí zůstala nedotčena. Na další branku domácích se čekalo až do 37. minuty, kdy se dostal k míči kanonýr Patrik Kubáň a zvýšil vedení na 2:0. O pár minut později bylo rozhodnuto, 41.a 42. minuta totiž opět patřila domácím, nejprve se po centru Martina Fiuráška trefil Ondryáš a o minutu později pronikl obranou hostů Lukáš Křenek starší, který uzavřel první poločas - 4:0. 

I v druhém dějství Bečva nadělovala

V 51. minutě našel Lukáš Křenek st. Pavla Gálika, který zavěsil a zvýšil na 5:0.V 60.minutě opět úřadoval aktivní Lukáš Křenek st, tentokrát přihrál na Patrika Kubáně a ten neomylně zvýšil na 6:0.V 66. minutě zafungovala spolupráce mezi otcem a synem. Vladimír Fiurášek vybídl ke skórování svého syna Martina Fiuráška, který zvýšil na 7:0. Janová naprosto odpadla a to nevěděla, že ji čekají další tři branky v síti. V 71. minutě se trefil i zkušený harcovník Vladimír Fiurášek, jenž dostal centr od Davida Hartmana a bylo to 8:0. O šest minut později našel nejstarší hráč na hřišti Vladimír Fiurášek Patrika Kubáně a ten dovršil hattrick - 9:0! V téže minutě hosté snížili kuriózní brankou na 9:1. Hostující Papšík přeloboval brankáře Jurajdu, který se nestačil vrátit ze šestnáctky a míč si prohodil do vlastní branky. Následovala poslední branka domácích, Ondřej Kuba nacentroval Tomáši Závorkovi, který nastřelil brankáře Sedláčka, ale sám první jmenovaný prostřelil hostujícího gólmana podesáté - 10:1. 



Sestavy


FK Prostřední Bečva
A. Jurajda [-] - P. Kysučan [-] (46. R. Petřek [-] ) , O. Kuba [-] , R. Balejík [-] , L. Juroška [-] - P. Gálik [-] (62. V. Fiurášek [-] ) , D. Hartman [-] , M. Fiurášek [-] , P. Kubáň [-] - J. Ondryáš [-] (45. T. Závorka [-] ) , L. Křenek st. [-]


Hráči zápasu: V. Fiurášek , L. Křenek st. , P. Kubáň .
Místo: Prostřední Bečva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.