0:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 15:30

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kylešovice opět tenisově prohrály


Branky


10. M. Martínek , 34. O. Chreno , 44. O. Chreno , 58. M. Martínek , 74. J. Hoferek (p.) , 76. D. Schrom
24

Kylešovicím zazpíval v zápase s Melčí tenisový kanár.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Melč vedla o tři branky

Kylešovice nastoupily v posledním zápase podzimní sezóny se čtyřmi dorostenci v sestavě a bez možnosti střídat. Byla to ale domácí družina, která měla první šance, ale ani Fruncek a po něm Török se gólově neprosadili. To Melč byla v 6. minutě úspěšnější, když se Martínkovi podařilo zachytit nepřesnou rozehrávku brankáře Kelnera a pohodlně uklidil balon do prázdné branky – 0:1. Hosté ožili, a Chreno dvakrát neproměnil samostatný nájezd. Po něm zazdili další šance Martínek, Machura a Ladner. Ve 34. minutě vystihl špatnou přihrávku Vocetky Machura, který posunul na úplně volného Chrena, který podél brankáře Kelnera dostal míč do sítě – 0:2. Kylešovice mohly okamžitě snížit, ale Frunckovi rozhodčí neuznal branku pro ofsajd. Na konci poločasu zasadili hosté domácím třetí direkt, když střílený centr Machury skluzem umístil do kasy Chreno – 0:3. 

Melč dala další tři branky

Ve druhé části začaly Kylešovice náporem, ale Fruncek, Török a Škulavík nenazuli střelecké kopačky. Hosté pak po rychlém brejku přidali čtvrtou branku, když nahrávka Hoferka našla Martínka, jehož střelu ještě vykopl z brankové čáry obránce, ale pouze na kopačky Martínka, který míč napral zpět do sítě – 0:4. V 66. minutě faulovali hosté Baláže v pokutovém území, ale Kozelek penaltu napálil jen do břevna. V 74. minutě byl sražen na druhé straně ve vápně Ladner a Hoferek se z penalty nemýlil – 0:5. Demolici domácích pak o dvě minuty později po patičce Chrena dokončil Schrom – 0:6. Kylešovicím pak nebyl dopřán ani čestný úspěch, když Hanslík z pěti metrů netrefil prázdnou branku. melč díky výhře přeskočila svého soupeře v tabulce a podzimu skončila na desátém místě. kylešovice jsou jedenácte. Obě mužstva na jaře čeká perný boj o záchranu.



Ohlasy k zápasu


FK Kylešovice
René Černohorský (vedoucí týmu): Na kylešovské poměry se sešlo plno diváků, kteří museli být spokojeni s útočnou hrou obou mužstev. Od začátku bylo jasné, že kdo dá první gól, tak vyhraje. My jsme dvěma vlastními chybami hostům nahráli, a když připočtu neproměněnou penaltu a neuznaný gól pro ofsajd, tak bylo o vítězi rozhodnuto. Hostům gratuluji ke třem bodům a já osobně jsem rád, že podzimní část sezóny skončila. Pro nás byla více než neúspěšná a v zimní přestávce musíme popřemýšlet, co s kylešovskou kopanou dál. Poslední zápasy si připadám, jak na tenise. Samé výsledky 0:6 nebo 1:6.

TJ Sokol Melč
Michal Martínek (kapitán): Chtěl bych pochválit tým Kylešovic, že i za stavu 0:6 bojoval. Jinak děkuji týmu za výborný výkon, a škoda, že podzimní sezóna končí, protože jsme se v posledních zápasech tak krásně rozjeli. Zaplatili jsme nováčkovskou daň, než jsme se rozkoukali, tak nás soupeři nemilosrdně trestali.



Sestavy


FK Kylešovice
I. Kelner [-] - J. Hanslík [-] , M. Holčapek [-] , P. Kozelek [-] , A. Kareš [-] , D. Škulavík [-] , K. Török [-] , J. Fruncek [-] , R. Baláž [-] , J. Vocetka [-] , A. Kirchner [-]

TJ Sokol Melč
M. Klein [-] - - J. Jureček [-] , J. Gašparik [-] (69. P. Hora [-] ) , F. Mikulinec [-] , P. Kuča [-] , O. Chreno [-] (77. D. Matějek [-] ) , O. Wáleczek [-] (63. D. Schrom [-] ) , J. Hoferek [-] , D. Machura [-] , D. Ladner [-] (74. T. Švihálek [-] ) , M. Martínek [-]

Hráči zápasu: O. Chreno .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - ČERNOHORSKÝ Adam (N), MATÝSEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Kylešovice zase přijedou do Melče oslabeni a toho domácí využijí

Tip: výhra domácích

Těžký zápas

Tip experta: výhra hostů

Melč má kvalitní tým, v tabulce rozhodně patří před Kylešovice a díky vítězství před nimi také přezimuji. Pro mě jasná výhra domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů