Komárov poprvé sezóně doma vyhrál


Branky


24

Závada se sice dostala do vedení, ale Komárov do pauzy otočil a po pauze přidal ještě dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komárov otočil skóre

Souboj nováčků nabídl zápas mezi Komárovem a Závadou. Už v první minutě musel závadský brankář Krajíček pacifikovat nadvakrát přímý kop Kupčíka. V 5. minutě dlouhý pás Chříbka sklepl v pokutovém území podél brankáře Pelce Patrik Štefek do domácí sítě - 0:1.Hned vzápětí mohl po centru Kerlina vyrovnat Novák, ale mířil jen těsně vedle. Ve 12. minutě vystrašil domácí přímo z rohu Daniel Štefek, který nastřelil břevno. O dvě minuty později už bylo vyrovnáno, když Novák přiťukl Kupčíkovi, který střelou z dvaceti pěti metrů s pomocí tyče nedal Krajíčkovi šanci - 1:1. V 17. minutě dlouhý pas Kreisela našel Thomase, který ale mířil jen do gólmana. O minutu později dloubl Kupčík míč z přímého kopu přes zeď na Thomase, který podruhé překonal Krajíčka - 2:1. Poté těsně vedle stříleli Thomas a po něm Kupčík. Zhruba od 30. minuty začali zlobit hosté. Ve 35. minutě po chybě domácích vnikl do vápna Daniel Štefek, ale mířil vedle. O dvě minuty později opět Daniel Štefek šel z boku sám na brankáře, ale místo střely volil přihrávku a ze šance sešlo. A do třetice Daniel Štefek, který dvě minuty před koncem dokonce obešel brankáře Pelce, ale pak nezamířil mezi tři tyče. 

Komárov přidal další dvě branky

Ve druhé půli se velmi dlouho nic na hřišti nedělo, hrálo se hlavně mezi vápny a bez vážnějších šancí. Z první kloudné akce druhého poločasu po hodině hry navýšil Komárov skóre. To se zmocnil míče Thomas a střelou asi z dvaceti metrů poslal balon přímo k tyči - 3:1. Závada měla pak sice převahu, ale ta byla pouze platonická. Vytěžila z ní pouze po rohu po rohu Chříbka a hlavičce Robina Vitáska tyčku domácí klece. Následně míč vyrazil gólman Pelc na nohy Daniela Štefka, který ale v tomto zápase  nenazul střelecké kopačky a mířil nad bránu. Komárov pak hrozil hodně z brejků. Nejdříve v něm selhal Thomas, pak dvakrát neuspěl Pusch. V 85. minutě se Vácha ještě zastřeloval. V samém závěru už ale úspěšný byl, když nasadil kličku brankáři a zamířil míč do brány - 4:1.

 

Komárov jede příští kolo do Vávrovic. Závada bude hostit Dolní Životice.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Dnes jsme doma konečně zvítězili. Body se ale nerodily lehko. I když jsme byli první půlhodinu lepší, tak jsme paradoxně inkasovali jako první. Naštěstí jsme to do poločasu otočili. Do druhé půle jsme vstoupili s tím, že chceme co nejrychleji rozhodnout, ale a gól jsme se natrápili. Jsou to pro nás důležité tři body.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Dostáváme laciné branky, a na ty své se hodně nadřeme. V prvním poločase jsme mohli několikrát otočit skóre, ale zahodili jsme své šance. Ve druhé půli jsme měli platonickou převahu, Komárov čekal na rychlé brejky a dva se mu podařilo proměnit.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - D. Thomas [-] (88. T. Kyjovský [-] ) , K. Havlásek [-] , L. Kerlin [-] (60. M. Vácha [-] ) , T. Kreisel [-] , M. Šubert [-] , O. Surový [-] (79. P. Rychtar [-] ) , L. Kupčík [-] (71. M. Pusch [-] ) , O. Hanke [-] , J. Novák [-] , M. Mikšík [-] (68. R. Matrosz [-] )

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - P. Štefek [-] (79. D. Vitásek [-] ) , L. Staňo [-] , M. Štefek [-] (84. T. Kuča [-] ) , M. Balon [-] , M. Krupa [-] , D. Štefek [-] , V. Chříbek [-] , D. Gryz [-] , R. Vitásek [-] , M. Slončík [-]

ŽK: 73. O. Hanke - 23. P. Štefek , 42. M. Krupa , 73. D. Gryz , 79. R. Vitásek , 88. M. Slončík .
Hráči zápasu: L. Kupčík , D. Thomas .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - NEDĚLA Martin, MIGOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 10. 2019 19:19
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 07:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 18:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 18:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 13:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 12:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 07:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 14:17

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Souboj novačku tady vyhraje domací prostředí a Komárov vyhraje.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Komárov proti Závadě uspěje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích