Komárov zaskočil Vřesinu


Branky


43. M. Boháč , 86. P. Boček , 89. M. Boháč - 10. D. Thomas , 23. D. Thomas , 30. D. Thomas , 40. D. Solný (p.) , 88. P. Lyko
25

Vřesina korigovala až za čtyřbrankové ztráty na konci prvního poločasu. Pak se sice podařilo domácím snížit, ale hosté okamžitě reagovali. Domácí ke ke konci už jen zase snížili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komárov šel do vedení

Komárov zaskočil domácí Vřesinu na její půdě. V prvním poločase prakticky do čeho kopl, to spadlo do branky. Hosté se dostali do vedení po deseti minutách, když se míč dostal k Thomasovi, který si pohrál s obránci a kolem Lamparta zasunul míč do sítě – 0:1. O deset minut později po rohu Kupčíka orazítkoval tyč Radek Tůma a Thomas doklepl balon do sítě – 0:2. Po půlhodině hry si vybral domácí brankář slabou chvilku, kdy ho zaskočil nepříliš prudkou střelou Thomas a uzavřel hattrick – 0:3. Ve 40. minutě po faulu na Solného v pokutovém území sám faulovaný umístil míč k pravé tyči – 0:4. Vřesina ještě před pauzou snížila, když vyražený míč dorazil do brány Boháč – 1:4. V závěru poločasu ještě Komárov přežil samostatný nájezd domácích a několik rohů.  

Vřesina jen drobně korigovala

Ve druhém poločase se Komárov zaměřil na bránění výsledku. Domácí mohli dvakrát snížit Villaschkem, ale Pelc byl vždy připraven. Neprosadil se ani Hofrichter a hlavičku Villaschka opět vytáhl Pelc na roh. Deset minut před koncem mohl na druhé straně z ojedinělého útoku Thomas zvýšit, ale Lampart jeho pumelici vykryl. Vřesina se pak dvakrát připomněla Bočkem, který ani jednou neposlal míč do prázdné branky. V 86. minutě dostal dlouhý centr Boháče do hostující sítě kolenem Boček – 2:4. Komárov odpověděl hned po rozehrávce, když si Jan Tůma narazil s Mikšíkem, který našel Lyka a ten lišácký poslal míč do brány – 2:5. Poslední slovo si vzala Vřesina, která v poslední minutě, když Boháč pěknou střelou vymetl šibenici – 3:5. 

 

 

Vřesina jede příští kolo do Dolních Životic. Komárov bude hostit Závadu.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Karel Thiemel (vedoucí): Tragikomedie z naší strany, více se k tomuto zápasu nedá říct. Gratulujeme vítězům. Vyhráli naprosto zaslouženě.

SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého. Vřesina je hodně těžký soupeř. Chytili jsme začátek zápasu a do čeho jsme kopli, tak padlo do domácí branky. Do 2. poločasu jsme šli s taktikou, že chceme výsledek udržet a k tomu jsme přizpůsobili hru. Naštěstí jsme jejich tlak ustáli a výsledek udrželi až do konce. Dnes bych chtěl vyzdvihnout kolektivní výkon, kdy jeden bojoval za druhého. A zvlášť bych chtěl poděkovat Dankovi Solnému, který přišel po své svatbě a pomohl nám k důležité výhře. Nadstandardní výkon podala i trojice rozhodčích.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Pagáč [-] , L. Villaschek [-] , K. Hofrichter [-] , M. Boháč [-] , T. Mrázek [-] , D. Otáhal [-] (66. M. Pešek [-] ) , F. Rončka [-] (81. P. Važík [-] ) , P. Strakoš [-] , P. Boček [-] , V. Čech [-]

SK Komárov
P. Pelc [-] - D. Solný [-] (71. J. Novák [-] ) , D. Thomas [-] (90. T. Kyjovský [-] ) , O. Surový [-] , L. Kupčík [-] (80. P. Rychtar [-] ) , M. Mikšík [-] , M. Vácha [-] (87. P. Lyko [-] ) , T. Kreisel [-] , K. Havlásek [-] , R. Tůma [-] , A. Židek [-]

ŽK: 36. T. Mrázek , 73. V. Čech - 37. R. Tůma .
Hráči zápasu: D. Solný , D. Thomas , P. Pelc .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - KOMÁREK Milan, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 10. 2019 20:17
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Michal Martínek
Tip experta: výhra domácích

Komárov u nás zahrál perfektní zápas, ale od té doby se výsledkově nějak vytrácí... Tady je jednička tutovka.

Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Sice letos doma moc bodů nemáme, ale doufám, že proti Komárovu toto napravíme a vyhrajeme a i přesto, že na zápase nebudu, tak uspějeme !!!!! LETS GO VŘESKA

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích