Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kylešovice otočily zápas v Komárově


Branky


23

Komárov sice vedl brzy o dvě branky, ale Kylešovice nehodily flintu do žita a zápas otočily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komárov vedl o dvě branky, Kylešovice rychle vyrovnaly

V opavském derby proti sobě nastoupily mužstva z Komárova a z Kylešovidc. Než se stačily Kylešovice rozkoukat, prohrávaly o dvě branky. Nejdříve v desáté minutě odcentroval Kupčík a nikým nekrytý Thomas dopravil balon do sítě hlavou – 1:0. O čtyři minuty později hostující Fruncek hlavičkou posílal malou domů brankáři Kelnerovi, kterého míč díky slunce a větru dokonale zaskočil, takže skončil v bráně – 2:0. Branka byla ale připsána Šubertovi, který se poslední z domácích dotkl míče. Kylešovice pak zahrozily po ose Levay s Frunckem, ale posledně jmenovaný mířil vedle. Ve 21. minutě nahrál Török pod sebe na Škulavíka, jehož střela s přispěním domácího hráče Havláska zaplula až do sítě – 2:1. O pět minut později prodloužil Karešův dlouhý aut Fruncek na Töröka, který nedal hlavou Pelcovi šanci – 2:2. Do konce poločasu měl ještě šanci hostující Fruncek.

Kylešovice daly vítěznou branku

Ve druhé části měly Kylešovice více šancí. Postupně šli na domácího brankáře Pelce sami Fruncek, Török, Levay a Škulavík. Všechny ale dokázal Pelc vychytat skvělým zákrokem. Komárov se připomenul akcí dvojice Solný a Thomas, kdy druhý jmenovaný nevyzrál na brankáře Kelnera. Rozhodující branku vstřelily Kylešovice v 67. minutě, když dlouhý nákop Kozelka zpracoval agilní Török, který utekl všem a podél brankáře Pelce zasunul balon do brány – 2:3.  V závěru zápasu, který byl hektický a bojovný už ale žádný gól nepadl a Kylešovice si vezou domů tři body.

 

Komárov jede příští zápas do Vřesiny. Kylešovice budou hostit Dolní Životice. 



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Jsme momentálně v krizi, kdy se nám vůbec nedaří. Dneska jsme chtěli urvat tři body a bohužel se nám to nepodařilo. Vedli jsme rychle 2:0, a dle mého jsme měli už zápas udržet. Chtěl bych pochválit rozhodčí, kteří pískali v duchu fair play.

FK Kylešovice
René Černohorský (vedoucí mužstva): Ještě jsme se nedostali do hry a prohrávali jsme 2:0, a to po chybě obrany a fatální chybě brankáře Kelnera. Ten si slabou chvilku vybral, ale pak nás asi čtyřikrát podržel. Až po druhé brance v naší síti jsme začali hrát a vytvořili si řadu šancí. Do poločasu jsme dokázali vyrovnat a ve druhém přidat vítěznou trefu. Za velké účastí diváků bylo vidět zajímavé utkání a plné nasazení z obou stran. Obě mužstva předvedla skvělý výkon.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - D. Solný [-] , L. Kerlin [-] , D. Thomas [-] , K. Havlásek [-] , J. Novák [-] (81. J. Tůma [-] ) , M. Šubert [-] (74. M. Vácha [-] ) , L. Kupčík [-] , M. Mikšík [-] , T. Kreisel [-] , R. Tůma [-]

FK Kylešovice
I. Kelner [-] - P. Kozelek [-] , M. Klár [-] , A. Kareš [-] , D. Škulavík [-] , D. Kostka [-] , K. Török [-] , J. Fruncek [-] , M. Levay [-] , R. Baláž [-] , J. Vocetka [-]

ŽK: 12. R. Tůma , 78. M. Vácha - 82. M. Levay .
Hráči zápasu: K. Török .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: MEIER Milan - VRBA Martin, KANIA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Robert Šupola
Tip experta: remíza

V derby se tentokrát utkají sousedi z tabulky. Podle mého názoru ale vítěze nepoznáme, a tak si Kyle domů odvezou jen bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Opavské derby kdy vyhrají hoste

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Nevím co Komarov postaví, minulé utkání chyběla cela zaloha Solny,Pusch,Miksik, proto tipuji remizu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích