2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová těsně porazila Těškovice


Branky


23

Březová vedla v průběhu zápasu o dvě branky. Těškovice dokázaly jen snížit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová šla do vedení

Březová pokračuje v dobrých výkonech v této sezóně. Tentokrát si těsně poradila s Těškovicemi, jejichž forma v posledních zápasech šla nahorů. Hned v úvodu se řítil do šance hostující Matěj Krayzel, a skončil na zemi, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. Domácí udeřili hned z první akce, když kapitán Šustek našel na hranici vápna Buranyče, který bodlem poslal míč přímo pod víko branky a gólman Lazecký byl bez šance - 1:0. O dvě minuty později se dostal do zakončení domácí Martin Šuhajík, ale obrana jeho pokus včas zblokovala na roh. V 8. minutě zaběhl za obranu domácích Vavrečka, ale jeho centr v pohodě zlikvidoval Hromada. Ve 20. minutě se dostal za těškovickou obranu Buda, ale neseřídil dobře svá mířidla. Pak se dostaly ke slovu Těškovice, ale střely Matěje a Daniela Krayzlových neskončily brankou. 

Březová vedení navýšila, Těškovice pouze korigovaly

Březová se dokázala prosadit i v úvodu druhé půle, když dlouhý nákop za těškovickou defenzivu se drdazil od hostujícího obránce do protipohybu brankáře Lazeckého k Lodňánkovi, který pohodlně skóroval do prázdné branky - 2:0. Těškovice odpověděly nepřesným zakončením Matěje Krayzela. Březová se pak neprosadila z rohového kopu, když její hlavička skončila nad brankou. Po hodině hry se pak trestný kop Šustka odrazil tak, že skončil na tyči hostující branky. V 64. minutě zahrával Vavrečka nadvakrát rohový kop, který dorazil do sítě Daniel Krayzel - 2:1. Pak několikrát zaběhl za domácí obranu Matěj Krayzel, ale neúspěšně. V 77. minutě sklepl centr Solnický na Vladimíra Šenka, ale brankář Hromada vyrazil míč na rohový kop. Deset minut před koncem skončil přímý kop z poloviny hřiště v domácí brance, ale gól nebyl pro ofsajd hostujícího hráče uznán, a i když hosté reklamují, že se hráč do hry nezapojil, není jim to nic platné. V závěru se ještě třikrát neprosadil Vladimír Šenk a domácí si tak připsali těsnou výhru. 

 

Březová jede příští kolo do Píště. Těškovice přivítají Jakartovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Nám vyšly vždy vstupy do poločasů, kdy jsme vstřelili dva góly a ujali jsme se tak dvoubrankového vedení. Těškovice pak snížily z rohového kopu a my jsme už v závěru to už nějak dokázali ukopat. Letos se nám to oproti loňsku daří tyhle těsné zápasy dovézt do vítězného konce.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Domácí nás svojí důraznou hrou hlavně v osobních soubojích v první půli přehrávali a po zásluze vedli. V úvodu druhé půli šťastně zvýšili na 2:0, ale naše mužstvo zabojovalo, srovnalo hru a snížilo na 2:1. V závěru utkání jsme sahali po bodu za remízu, ale domácí gólman byl proti dělbě bodů.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , Š. Buda [-] , P. Cihlář [-] , T. Křenek [-] - J. Šuhajík [-] (88. V. Drašák [-] ) , O. Lodňánek [-] (89. R. Lichovník [-] ) , J. Kostera [-] , D. Řehulka [-] , J. Buranyč [-] (60. J. Kříž [-] )

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , M. Krayzel [-] , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , D. Krayzel [-] , J. Šenk [-] , P. Jedlička [-] , D. Illík [-] , J. Krayzel [-] (89. V. Binar [-] ) , J. Lasák [-] (60. P. Lazecký [-] )

Hráči zápasu: T. Křenek , J. Buranyč .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - BUKOVSKÝ Josef, HUDEČEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Robert Šupola
Tip experta: výhra hostů

Těškovicím nevyšel úvod soutěže, ale postupně se dostávají do formy. Proto bych mírně favorizoval hosty.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Brezova doma je silná a získá všechny body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích