Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kylešovice doma porazily Vávrovice díky hattricku Levaye


Branky


22

Kylešovice vyhrály díky hattricku Levaye. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kylešovice otočily skóre

Vávrovice měly ze začátku zápasu více brankových příležitostí. Ve 2. minutě Schoppik vystrašil Šupolu ze čtyřiceti metrů. O dvě minuty později se připomenuli domácí, když Levay orazítkoval boční tyčku. Po osmi minutách přímý kop Čípa prodloužil Jakub Lichovník před branku na Sedláčka, který nedal Šupolovi šanci – 0:1. O deset minut později střela Jakuba Lichovníka těsně minula levý roh domácí klece. Ve 23. minutě střelu Jana Lichovníka vykryl v pohodě u levého rohu Šupola.  Pěkným zákrokem zlikvidoval Šupola i další střelu Jana Lichovníka. Ve 25. minutě musel předvést Šupola proti střele Jana Lichovníka tygří skok. Zhruba po půlhodině hry se hra začala vyrovnávat a ve 31. minutě srovnali domácí krok, když se po rohu Otipky odrazil míč ke Karešovi, který poslal balon nohou k tyči – 1:1. Ve 36. minutě vysunul Sedláček Jakuba Lichovníka, jehož pokus Šupola zpacifikoval. Na druhé straně křižná střela Klára skončila těsně vedle. Pět minut před pauzou vyslal Otipka do vápna Levaye, který podél brankáře Bartuska zasunul míč do sítě – 2:1. V úplném závěru poločasu po závaru v domácím pokutovém území signalizovali hosté branku, ale sudí nechal pokračovat ve hře a poté ukončil první poločas.

Kylešovice vedly o tři branky, Vávrovice jen snížily

Začátek druhé půle patřil opět Vávrovicím. Hned po rozehrávce akci bratrů Lichovníků chytil u tyče Šupola. Ve 49. minutě chytil brankář po rohu Čípa hlavičku Sedláčka. Po hodině hry vypálil Chryczyk mimo. Dále i střela Schoppika těsně minula branku. Dvacet minut před koncem nedosáhl na centr Sedláčka střídající Mrusek. O dvě minuty později roh Čípa přeletěl Šupolu a zaskočený Schneider halvičkoval nad. Gólové momenty přišly až v závěrečné čtvrthodině. V 78. minutě vysunul Fruncek za obranu Levaye, který s přehledem zakončil – 3:1. O tři minuty později Adamczyk nahrál Levayovi, který po levé straně vnikl až do vápna, kde se kličkou zbavil protihráče a střelou dovršil hattrick – 4:1. Poslední slovo měli hned vzápětí hosté, když Jan Lichovník našel bratra Jakuba, který nasadil Šupolovi, ktrerý vyběhl až na okraj vápna, kličku a skóroval pohodlně do prázdné branky – 4:2. Ve zbytku zápasu si už Kylešovice tři body pohlídaly. 

 

Kylešovice jedou příští kolo do Komárova. Vávrovice budou hostit Vřesinu. V týdnu ještě dohrají Vávrovice svůj zápas ve Stěbořicích.  



Ohlasy k zápasu


FK Kylešovice
René Černohorský (vedoucí týmu): Začátek zápasu byl v režii hostů, kteří byli rychlý a nebezpeční. Využili standradku a ujali se vedení. Po dvaceti minutách jsme převzali tempo hry a dokázali jsme do poločasu otočit skóre. V úvodu druhého poločasu jsme přežili jejich nápor a pak jsme Levayem dali dvě branky a odskočili jsme soupeři o tři branky. A i když soupeř okamžitě snížil, dohráli jsme zápas v poklidu a konečně jsme si nenechali výhru vzít.

FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Mysleli jsme si, že je uběháme, ale nesedělo nám velké hřiště a nešli nám i přihrávky na umělce. I obrana nám v zápase často hořela, bylo tam hodně chyb.



Sestavy


FK Kylešovice
R. Šupola [-] - P. Kozelek [-] , T. Muzička [-] , A. Kareš [-] , D. Škulavík [-] , D. Kostka [-] , M. Klár [-] , J. Fruncek [-] , M. Levay [-] , R. Baláž [-] , F. Otipka [-]

FK NOVA Vávrovice
M. Bartusek [-] - J. Chryczyk [-] , M. Schoppik [-] , M. Číp [-] , T. Šenk [-] , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , M. Sedláček [-] , J. Lichovník [-] , J. Morisch [-] , V. Pchálek [-]

ŽK: 31. D. Kostka .
Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Doma věřím Kylešovicím.

Tomáš Holata

Expert: Jakub Losert
Tip experta: výhra hostů

Hosté si s domácími poradí a odvezou si všechny tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Kylešovice zaberou a konečně doma uspějí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích