0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trápení Melče využila Březová


Branky


22

Březová po poločase vedla o jednu branku a své vedení další brankou po pauze pojistila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová šla do vedení

Trápení Melče nadále pokračuje a Březová ho využila, i když ke konečnému vítězství hodně doklopýtala. Úvod tohoto utkání však patřil domácí družině. Nejdříve po nahrávce Kleina vyrazil pokus Martínka na roh hostující gólman Hromada. Z něho hlavičkoval kapitán Martínek pouze do břevna hostující branky. A tak udeřila v 17. minutě Březová ze své první akce, když nepovedená střela Martina Šuhajíka přeletěla brankáře Gašparika, který kvůli slunci špatně zareagoval – 0:1. Březová pak lépe kombinovala, ale dostala se pouze k několika nepřesným střelám z kopaček Budy, Martina Šuhajíka a kapitána Šustka. Nepřesná byla i hlavička Petra Cihláře po rohu. 

Březová výhru pojistila

I úvod druhého poločasu byla Melč o něco aktivnější než Březová, která se nemohla velice dlouho nastartovat na potřebnou provozní teplotu. Domácí se dostávali do nadějné šance Marínkem, ale tomu se jeho pokus nepovedl. Zhruba kolem šedesáté minuty začala Březová srovnávat tempo hry a v 68. minutě Březová udeřila podruhé, když Jakub Šuhajík vyslal do samostatného nájezdu Budu, který bodlem propasíroval balon pod Gašparikem – 0:2. Pak se opět probudila Melč, ale vstřelit branku jí nebylo souzeno. Nepovedlo se to po centru Schroma hlavou Chrenovi. A ani střela Kleina ze čtyřiceti metrů nemířila do cíleného zařízení. Březová si pak už taktickým výkonem závěr zápasu pohlídala.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Melč
Michal Martínek (kapitán): Dnešní porážku beru na sebe, protože kdybych proměnil své dvě šance na začátku a my vedli 1:0, tak bychom hráli svou hru. Nakonec jsme to byli my kdo inkasoval a už jsme to nedohnali. Čtyři porážky za sebou, už s tím musíme něco udělat a zlomit to konečně.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Bylo to hrozně kostrbaté vítězství. Melč začala lépe a my jsme přežili jejich šance a udeřili z první střely. Pak už jsme do konce poločasu lépe kombinovali a měli i šance. I úvod druhé půle nám nevyšel. Postupně od 60. minuty jsme ale opět začali lépe kombinovat, přidali jsme druhou branku a závěr jsme už takticky zvládli.



Sestavy


TJ Sokol Melč
J. Gašparik [-] - J. Jureček [-] (76. P. Hora [-] ) , D. Machura [-] , D. Ladner [-] (71. T. Švihálek [-] ) , M. Martínek [-] , O. Chreno [-] (86. L. Hruška [-] ) , P. Kuča [-] , F. Mikulinec [-] , M. Klein [-] , D. Schrom [-] , M. Maruszák [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , Š. Buda [-] , T. Křenek [-] , P. Cihlář [-] - P. Gebauer [-] , O. Lodňánek [-] , J. Šuhajík [-] (85. M. Krzisch [-] ) , D. Řehulka [-] , P. Křenek [-] (46. R. Lichovník [-] )

Hráči zápasu: O. Lodňánek .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - KULAGA Robert (N), TEPLÍK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Melč se už chytí.

Tomáš Holata

Expert: Jakub Losert
Tip experta: výhra hostů

Březová v Melči zvítězí a tři body budou její.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Melč se chytil jen na nás jinak klopýtá a Březová má letos pěknou sezónu a proto uspěje také v daleké Melči

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích