6:1
(2:1)
32. R. Urban
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice tenisově porazily Jakartovice


Branky


18. J. Šindelář (p.) , 20. D. Burda , 49. M. Jamnický , 65. J. Fiedler , 69. J. Šindelář (p.) , 85. O. Šmalec - 32. R. Urban
21

Po poločase vedly Stěbořice o jednu branku. Po pauze přidaly další čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o jednu branku

Stěbořice si v poklidu poradily s Jakartovicemi. V prvním poločase ale zahodily docela dost šancí. Už po třech minutách vysunul Burda Jamnického, který pálil pouze do brankáře Hrušky. Další domácí šanci zahodil Jakub Fiedler. V 18. minutě po hlavičce Josefuse zabránil míči v cestě do branky rukou Mička a nařízenou penaltu dopravil do sítě Šindelář – 1:0. O dvě minuty později vyslal milimetrový pas Šindelář na Burdu, který poslal míč podél brankáře Hrušky do kasy – 2:0. Ve 32. minutě utekl po pravé straně jakartovický Heinzke, který našel ve vápně Urbana, jenž nasadil kličku domácímu obránci a zavěsil – 2:1. Do poločasu ještě zahodil dvě šance Jakub Fiedler a na jeho konci hlavičkoval jeho bratr Martin těsně mimo tři tyče. 

Stěbořice čtyřmi góly navýšily vedení

Ve druhé části už na hřišti Stěbořice zcela dominovaly a Jakartovicím přidaly na cestu další čtyři branky. Hosté ve druhé části prakticky nevystřelili na stěbořickou branku. Čtyři minuty po přestávce po chybné rozehrávce hostů, uviděl Šmalecl zcela volného Jamnickéko, který se nemýlil – 3:1. V 54. minutě Jamnický přehodil gólmana Hrušku i s brankou. V 65. minutě zahrával rohový kop Kokošek a hlava Jakuba Fiedlera byla neomylná – 4:1. O pět minut později prošel do vápna Kokošek a byl sražen. Z pokutového kopu podruhé zachoval pevné nervy Šindelář – 5:1. V 85. minutě opět po chybě hostující defenzivy, uzavřel po biliáru s Gracou skóre zápasu Šmalec, který uklízel míč do prázdné kasy – 6:1.

 

Stěbořice se střetnou příští kolo se svým osudovým soupeřem ve Štítině. Navíc během týdne budou dohrávat zápas s Vávrovicemi. Jakartovice budou hostit Melč.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Byli jsme lepším týmem, ale v prvním poločase jsme své šance neproměňovali a bylo to jen o jednu branku. Ve druhé části už jsme byli jednoznačnými pány na hřišti a přidali jsme čtyři branky.

FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Strašně jsme jim to opět ulehčili individuálními chybami. To nás ještě podržel v první půli gólman, a proto jsme prohrávali jen i jednu branku. Ve druhé části jsme branku soupeře neohrozili. Je to špatné, moc netrénujeme kvůli zaměstnaní kluků a jde to vidět. Podzim už musíme nějak doklepat a na jaro posílit, protože to jinak nepůjde.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , D. Burda [-] (55. V. Graca [-] ) , R. Kokošek [-] (74. P. Fiedler [-] ) , O. Šmalec [-] , M. Jamnický [-] , J. Fiedler [-] , M. Fiedler [-] (70. O. Fidler [-] ) , J. Šindelář [-] , M. Otipka [-] , P. Vavrečka [-] (46. V. Kramný [-] )

FK Jakartovice
M. Hruška [-] - R. Urban [-] , L. Martinka [-] , D. Filip [-] , R. Mička [-] , V. Koneczný [-] , F. Havlíček [-] , M. Sváček [-] , P. Heinzke [-] (75. J. Smolek [-] ) , M. Poštulka [-] , R. Holub [-]

ŽK: 31. M. Jamnický - 31. M. Sváček , 45. M. Poštulka .
Hráči zápasu: O. Šmalec , M. Jamnický .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - BUKOVSKÝ Josef, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Losert
Tip experta: výhra domácích

Jdeme si tvrdě za svým a doma vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Stěbořic maji kompaktní tým, který si jde za svým a v Jakartovicích nezažívají zrovna pozitivní období. Družina kolem R. Urbana odjede s prázdnou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích