0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice zaslouženě vyhrály v Komárově


Branky


27

V prvním poločase vstřelili hosté jednu branku. Ve druhém svou výhru dvěma góly pojistili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice se ujaly vedení

Těškovice byly po celý zápas v Komárově lepším týmem a zaslouženě si vezou domů tři body. Už v 6. minutě vystrašil z přímého kopu domácího brankáře Pelce Vavrečka, ale ten jeho pokus vyrazil na roh. V 10. minutě na druhé straně trefil z hranice vápna boční síť Mikšík. Ve 13. minutě po nahrávce Juchelky zabehl za obranu Vladimír Šenk, ale Pelc jeho pokus vytěsnil na roh. Po čtvrthodině hry načechral přesně míč Vladimír Šenk na hlavu zcela samotného Vavrečky a brankář Pelc se jen mohl ohlídnout za balónem, který skončil u pravé tyčky – 0:1. Komárov mohl vyrovnat, ale průnik Solného byl vytlačen spolehlivou obranou hostů. Ve 23. minutě nejdříve pálil nad domácí branku Vladimír Šenk a o chvíli později Matěj Krayzel. Hosté byly nadále lepší, v 25. minutě nabídl Vladimír Šenk jasnou tutovku Matěji Krayzelovi, který přestřelil prázdnou branku. Pak dvakrát vystrašil Pelce Illík. Neujal se ani pokus Vavrečky. Komárov vystřelil až na konci poločasu, ale tečovaná střela Kupčíka se neujala.

Těškovice vedení pojistily dvěma góly

I ve druhé části diktovaly tempo hry Těškovice. Juchelka se proháčkoval domácí obranou, ale ta mu v poslední chvíli ukopla míč do bezpečí. Hlavička Vladimíra Šenka o chvíli později nemohla Pelce vyvést z rovnováhy. V 54. minutě zčistajasna zahrozil Komárov, ale střela Solného zazvonila jen na tyčku. V 58. minutě si na centovaný míč Brože zaběhl za obranu Matěj Krayzel, který dokonce nasadil kličku brankáři a pohodlně skóroval do prázdné branky - 0:2. Domácí mohli snížit v 66. minutě, kdy po dlouhém autu Kupčíka hlavičkoval na zadní tyči Šubert nad bránu. Hned vzápětí hostující kapitán Vladimír Šenk napálil tyčku. Deset minut před koncem vyslal Strojil do úniku Vladimíra Šenka, který nastřelil jen boční síť.  V 88, minutě akce po ose Vladír Šenk, Rek a Jan Šenk zakončil posledně jmenovaný střelou, kterou Pelc vytlačil na roh. Ten zahrával Vladimír Šenk a jeho centr tečoval nohou do brány Vavrečka a stanovil konečný účet zápasu - 0:3.

 

Komárov jede příští týden do Píště. Těškovice budou hostit Dolní Životice.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Dneska jsme prohráli zaslouženě. Za celý zápas jsme nevystřelili na branku. Všichni jsme podali katastrofální výkon. Doufám, že jsme si to už vybrali dnešní zápas a další zápasy už to bude lepší. Chtěl bych se i omluvit i našim fanouškům.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Celé utkání jsme byli lepším mužstvem, technicky jsme domácí jasně přehráli a konečně jsme se brankově prosadili. Zaslouženě si vezeme tři body.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - D. Thomas [-] , K. Havlásek [-] , A. Židek [-] , O. Surový [-] (70. M. Vácha [-] ) , M. Šubert [-] , M. Pusch [-] (61. J. Kubesa [-] ) , L. Kupčík [-] , D. Solný [-] , J. Novák [-] , M. Mikšík [-] (29. L. Kerlin [-] )

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , D. Juchelka [-] (64. T. Rek [-] ) , M. Krayzel [-] (82. B. Sroka [-] ) , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] (89. V. Binar [-] ) , D. Krayzel [-] (78. O. Strojil [-] ) , J. Šenk [-] , P. Jedlička [-] (86. P. Lazecký [-] ) , D. Illík [-] , L. Brož [-]

Hráči zápasu: V. Vavrečka .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: NEDĚLA Martin - ŠAFAŘÍK Pavel, VRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Jakub Lichovník
Tip experta: výhra domácích

Pokud si domácí pohlídají začátek utkání, tak dokážou Těškovice porazit.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Bez Solneho,thomase a Hrivnace nevěřím v jednicku. Remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Komárov drží gólman, který je zachrání taky před Těškovicemi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích