2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závada vyhrála historicky první zápas v okresním přeboru


Branky


1. M. Levay , 57. D. Kostka - 44. L. Staňo (p.) , 88. D. Štefek , 90. D. Štefek
27

kylešovice vedly a měly vše ve svých rukou. Závada ale na konci skóre otočila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný první poločas

Kylešovice měly do utkání raketový vstup, když Török uvolnil Levaye, který zaskočil překvapeného brankáře Krajička - 1:0. V dalších dvaceti minutách mohli hosté děkovat svému brankáři nebo brankové konstrukci, že nepadlo dalších pět branek. Postupně zazdili šance Muzička, Fruncek, Török. V 10. minutě po centru Otýpky Muzička nastřelil spojnici tyčky a břevna. O pět minut později projektyl Vlčka bravurně vyškrábl Krajíček na rohový kop. Kostka o chvíli později svou ranou málem přerazil břevno. Závada poprvé zahrozila kolem dvacáté minuty, ale brankář Kelner Štefkovi včas překazil pokus včasným vyběhnutím. Pak opět pálili domácí, ale pokusy Kostky a Muzičky mířily vedle. Závada se znovu dostala ke slovu až na konci poločasu, nejdříve vyhořel Daniel Štefek na Kelnerovi. V poslední minutě byl ale faulován Kubiš a Staňo z penalty srovnal – 1:1. 

Závada v závěru skóre otočila

Začátek druhé půle patřil Závadě. Daniel Štefek mířil těsně vedle. Kubiše vychytal Kelner. Pak opět stříleli domácí, ale pokusy Baláže, Töröka a Kostky nemířily do cíleného zařízení. V 58. minutě vrátil Kylešovicím vedení po rohovém kopu Levaye Kostka, který hlavou málem protrhl síť – 2:1. Po této brance to bylo na hřišti vyrovnané, kdy se hrálo hlavně ve středu hřiště. Závada si ale na závěr zápasu schovala dva gólově direkty. Nejdříve se v 86. minutě dostal balon k Danielovi Štefkovi, který zavěsil – 2:2. V nastavení si vzal balon na vlastní polovině Krupa, který ho vyvezl až k hostujícímu vápnu, kde nahrávkou pod sebe našel Daniela Štefka, který zařídil historicky první výhru Závady v okresním přeboru – 2:3.

 

Kylešovice hostí příští zápas Vávrovice. Závada jede do Vřesiny.



Ohlasy k zápasu


FK Kylešovice
René Černohorský (vedoucí týmu): Výkon mého mužstva je zbytečné komentovat. Jednalo se o komedii s tragickým koncem, kdy jsme už po deseti sekundách vedli do patnácté minuty jsme mohli přidat pět až šest branek. Místo toho svým ležérním přístupem a pro mě nechápavým přístupem některých hráčů, jsme prohráli.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Fotbal nemá logiku. V prvním poločase jsme mohli být zlikvidování a bylo by po nás. Ale přežili jsme to, a hru vyrovnali a na konci utkání se štěstím zvrátili ve svůj prospěch.



Sestavy


FK Kylešovice
I. Kelner [-] - P. Kozelek [-] , T. Muzička [-] (56. A. Kareš [-] ) , K. Vlček [-] , D. Kostka [-] , K. Török [-] (84. M. Kostřiba [-] ) , J. Fruncek [-] , M. Levay [-] (67. E. Adamczyk [-] ) , R. Baláž [-] (78. V. Kukla [-] ) , F. Otipka [-] , P. Sýkora [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - L. Staňo [-] , M. Slončík [-] (19. P. Štefek [-] ) , M. Štefek [-] , D. Štefek [-] , M. Kozel [-] , D. Gryz [-] , M. Balon [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-] , D. Kubiš [-] (67. D. Vitásek [-] )

ŽK: 41. M. Levay , 69. A. Kareš , 83. D. Kostka - 54. M. Kozel , 70. D. Vitásek .
Hráči zápasu: D. Kostka - P. Krajíček , D. Štefek , L. Staňo .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - PRASEK Beno, ŠKROCH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Lichovník
Tip experta: výhra domácích

Kylešovice bez problému porazí nováčka že Závady.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Domácí odčiní porážku proti nám a Závada pojede jen na výlet

Tip: remíza

Tip: výhra domácích