Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť vydřela tři body ve Vávrovicích


Branky


26

Vávrovice jen snížily tříbrankový náskok hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť vedla o dvě branky

Napínavý zápas až do konce nabídlo střetnutí mezi Vávrovicemi a Píšti. Do zápasu vstoupily o něco aktivněji Vávrovice a už v první minutě málem využil nedorozumění mezi obranou a brankářem Laifert. Po pěti minutách lízala po rohovém kopu hostů střela Patrika Morice břevno vávrovické kasy. Hned vzápětí dostal míč za obranu hostí Jakub Lichovník, ale brankář Sajdok ho vychytal. Po čtvrthodině hry střela hostujícího Chromečky neměla patřičnou razanci a skončila těsně vedle. Ve 20. minutě napřáhl k tvrdé střele vávrovický Šenk a Sajdok jeho pokus vyrazil. Akci bratří Lichovníků a Sedláčka zase zblokovala hostující defenziva. Po dvacáté páte minutě převzala taktovku Píšť. Ve 26. minutě Rozhon vysunul Chromečku, ale jeho pokus nohou vykopl brankář Tesař. Po půlhodině hry dvakrát po rohovém kopu nebezpečně hlavičkoval Kudlík. Ve 38. minutě se už hosté dočkali, když Pawlenka posunul na Chromečku, který se zbavil jednoho obránce a střelu z rohu vápna poslal až pod víko a Tesař se marně natahoval na míč - 0:1. O pět minut později navíc krásně zatočil míč z přímého kopu k tyčce Voves - 0:2.  

Píšť přidala třetí branku, Vávrovice dvěma góly jen korigovaly

Do druhé části vlétly lépe Vávrovice. Hned v úvodu vyrazil jedovatou střelu Sedláčka Sajdok. O chvíli později přímý kop Chryczyka proletěl celým vápnem a u tyčky ho nebyl nikdo schopen dopravit do branky. Střela Jakuba Lichovníka v téže minutě skončila těsně vedle. Byla to paradoxně Píšť, kdo vstřelil branku. Voves rozehrál ve 48. minutě roh nakrátko na Chromečku, který odcentroval míč do vápna, tam na něj Tesař nedosáhl a u zadní tyče Patrik Moric ho dopravil hlavou do sítě - 0:3. Hosty tento stav ukolébal a Vávrovice nadále hodně kousaly a byly nebezpečnější. Tvrdou střelu Šenka hlavou tečoval mimo Chryczyk. V 57. minutě nadvakrát vychytal Jakuba Lichovníka výborný Sajdok. Schoppika zase vychytal v téže šanci nohou a šanci zakončil Jakub Lichovník střelou do tyče. V 59. minutě Jakub Lichovník přehodil Sajdoka i s brankou. I se střelou aktivního Šenka si Sajdok poradil. V 67. minutě Jan Lichovník střílel nad. Vávrovice se dočkaly až v 77. minutě, když Jan Lichovník vyslal do sóla bratra Jakuba, který obstřelil Sajdoka - 1:3. O dvě minuty později nádhernou střelou s přispěním tyče snižoval Jakub Lichovník už narozdíl jediné branky - 2:3. V poslední desetiminutovce se už nic výrazného nestalo a hosté ubránili cenné tři body. 

 

Vávrovice jedou do Kylešovic. Píšť přivítá Komárov.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Myslím si že i herně jsme byli lepší, ale v úvodní dvacetipětiminutovce jsme nedali šance a hosté pak v rozmezí deseti minut dali tři branky. Pak jsme zapli a dokázali jsme snížit, ale navíc jsme se bohužel už nezmohli.

TJ Slavia Píšť
Martin Rozhon (trenér): Těžce vydřené tři body. Začali jsme špatně a soupeř nás 25. minut přehrával. Pak jsme dali tři nádherné góly a asi jsme se příliš uspokojili a soupeř snížil a bojoval až do konce, čímž před ním smekám. Podržel nás brankář.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - J. Chryczyk [-] (61. O. Levák [-] ) , M. Schoppik [-] , M. Číp [-] (74. P. Váleček [-] ) , J. Lichovník [-] , D. Klein [-] , M. Sedláček [-] , J. Lichovník [-] , J. Laifert [-] , V. Pchálek [-] , T. Šenk [-]

TJ Slavia Píšť
O. Sajdok [-] - V. Chromečka [-] , T. Voves [-] , M. Pawlenka [-] , J. Lazar [-] , P. Moric [-] , D. Rozhon [-] , T. Kudlík [-] (65. L. Svoboda [-] ) , D. Sedláček [-] , L. Mrva [-] , K. Moric [-]

ŽK: 86. M. Schoppik - 64. D. Sedláček , 73. D. Rozhon .
Hráči zápasu: M. Sedláček , J. Lichovník - O. Sajdok .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PINČEK Milan - LICHOVNÍK Roman (N), ŠEC Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Lichovník
Tip experta: výhra domácích

Tohle bude velice zajímavý zápas o přední příčky tabulky, ale já věřím že na našem domácím hřišti zvítězíme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Vávrovice jsou silné na svém domácím hřišti, ale Píšť je zde papírový favorit a proto alespoň těsně vyhraje

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů