O. Haas 36.
R. Cihlář 74.
M. Šeuer 87.
L. Haas 93. (p.)
4:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice prohospodařily tříbrankový náskok


Branky


36. O. Haas , 74. R. Cihlář , 87. M. Šeuer , 93. L. Haas (p.) - 7. R. Urban , 13. F. Havlíček , 18. J. Hlaváč , 47. R. Urban
21

Čtvrthodinu před koncem vedly Jakartovice o tři branky. Litultovice skvělým finišem skóre srovnaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice šly do dvoubrankového vedení

Jakartovice prohospodařily tříbrankový náskok v Litultovicích. Už v sedmé minutě se Koneczný obtočil kolem dvou hráčů a našel Urbana, který poslal balon podél brankáře Böhma do sítě – 0:1. O šest minut později se střela Hlaváče pomocí teče obránce odrazila k Havlíčkovi, který balon uklidil do sítě – 0:2. V 17. minutě po přímém kopu orazítkoval Doležel tyčku hostující branky. V 18. minutě vedly Jakartovice už o tři branky, když Urban našel přihrávkou pod sebe Koneczného, který vrátil na Hlaváče, jenž vymetl šibenici – 0:3. Litultovice snížily deset minut před přestávkou, když Ondřej Haas střelou k tyči nedal gólmanovi Smolkovi šanci – 1:3.  V závěru prvního měl ještě dobrou šanci kapitán Tengler, ale hlavičkou poslal míč nad branku.

Litultovice ve finiši vyrovnaly

V úvodu druhé půle poslal Koneczný pas mezi na dva obránce na Urbana, který si brankáře položil a v pohodě poslal míč do prázdné branky – 1:4. Další jakartovické příležitosti zahodili Matyáš a Urban. Čtvrthodiny před koncem se dostal do dobré palebné pozice Cihlář a Smolek byl u své tyče pozdě – 2:4. Deset minut před koncem měl dvě obrovské šance hostující Hlaváč, ale neproměnil je a přišel zákonitý trest. V 86. minutě vyslal Tengler ideálně do úniku Šeuera a ten nezaváhal – 3:4. V nastaveném čase zahrával Ondřej Haas přímý kop a nastřelil ruku hostujícího hráče ve vápně a nařízenou penaltu proměnil jeho bratr Lukáš – 4:4. 

 

Litultovice jedou do Vřesiny. Jakartovice budou hostit Štítinu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (kapitán): Asi musíme začít zápas s tím, že prohráváme 2:0.. moc upřímně nevím, co dál napsat, ale velké procento branek soupeři sami nabídneme. Je třeba se už konečně chytnout a nějaký zápas vyhrát. Přesto děkuji klukům za remízu, situace nebyla jednoduchá. Snad se nám v následujících kolech podaří zahrát lepší fotbal.

FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Jsem hodně naštvaný, vedeme dvakrát o tři branky, sedm minut před koncem ještě o dvě branky, navíc máme dvě šance za stavu 4:2 a stejně nevyhrajeme.Místo abychom hráli jednoduše a zápas kontrolujeme, tak si začneme zbytečně hrát a soupeř nás za to potrestá. Kdyby nás přehrál neřeknu ani slovo, ale takto, kdy jsme byli lepším týmem skoro celý zápas, tak jsem vytočený.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - L. Haas [-] , O. Haas [-] , M. Šeuer [-] , Š. Šťavík [-] , M. Drápal [-] , O. Doležel [-] , O. Adamčík [-] (74. J. Raschka [-] ) , R. Cihlář [-] , M. Borč [-] (55. J. Čermín [-] ) , J. Tengler [-]

FK Jakartovice
J. Smolek [-] - R. Urban [-] , J. Hlaváč [-] , D. Filip [-] , T. Matyáš [-] , V. Koneczný [-] , F. Havlíček [-] , R. Mička [-] , P. Heinzke [-] , M. Poštulka [-] , E. Krčmarik [-] (46. L. Martinka [-] )

ŽK: 34. M. Drápal , 39. O. Adamčík , 83. L. Haas - 15. V. Koneczný , 31. J. Hlaváč , 32. R. Urban , 42. P. Heinzke .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - KANIA Jaroslav, MEIER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra hostů

Domácím se nedaří, to ale platí i o nás, Urban zapaří v pátek, tak bude na neděli fiťák, a tak rozhodne o naše výhře. Tipuji dvojku

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Litultovice mají nyní fazónu a Jakartovice se hledají - vidím to na domácí nadvládu.

Tip: výhra domácích