0:2
(0:2)
34. P. Boček
43. A. Kareš (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina vykradla Kylešovice


Branky


34. P. Boček , 43. A. Kareš (vl.)
21

Vřesina o své výhře rozhodla dvěma góly v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina dala dva góly

V nedělním zápase přivítaly Kylešovice na své umělce mužstvo z Vřesiny. Začátek zápasu vyšel lépe hostující družině. Už po třech minutách vysunul hostující Boček Rončku, který ztroskotal na Kelnerovi. O chvíli později po rohu Peška hlavičku Bočka vytlačil brankář mimo tři tyče. I se střelou Villaschka si Kelner poradil a pokus Peška jen těsně minul jeho levý horní roh. Kylešovice se poprvé připomenuly až ve 23. minutě, kdy Kostkovu střelu Lampart vyrazil na roh. Po něm se dostal míč k Levayovi, ale ten zamířil vedle. Po půlhodině hry odcentroval domácí Baláž, Fruncek přiťukl Kostkovi, ale brankář Lampart vše vyřešil. O pár okamžiků později Kober jen těsne minul roh vřesinské branky. Ve 32. minutě padla první branka zápasu, Nejdříve Hofrichter vybojoval rohový kop. Ten rozehrál Pešek a domácí obrana nepokryla Bočka na přední tyčce a ten hlavičkoval nezadržitelně do sítě - 0:1. Ve 38. minutě nebezpečně vystřelil Kostka, ale jeho projektyl mířil těsně vedle vřesinské klece. Tři minuty před koncem prvního poločasu odcentroval zpravé strany Rončka a Kareš si míč srazil hlavou do vlastní sítě - 0:2. 

Vřesina výhru udržela

Druhou půli začaly lépe Kylešovice. Ve 49. minutě centr Levaye ukopla hostující obrana na roh. O chvíli později v nadějné pozici Levay jen slabě vystřelil. Kostka zase nebezpečně vystřelil těsně vedle. V 58. minutě mířil do hostujícího vápna jedovatý centr, který Lampart vyrazil na roh. Od 60. do 75. minuty se hra odehrávala převážně mezi šetsnáctkami obou týmů. Poslední čtvrthodina se hrála už za umělého osvětlení. Domácí se snažili ještě s výsledkem něco udělat, a hosté toho využívali a vyráželi k rychlým brejkům. V 75. minutě po přesném pasu Peška hlavičkoval do gólmana hostující Strakoš. V 87. minutě si narazil Cojg s Peškem, a prvně jmenovaný se dostal až před brankáře Kelnera, který ho vylapal. V poslední minutě našel aktivní Pešek opět Cojga, který ale své zakončení odfláknul. Pak už rozhodčí písknul do píšťálky a ukončil zápas. 

 

Kylešovice budou příště hostit Závadu. Vřesina přivítá Litultovice. 



Ohlasy k zápasu


FK Kylešovice
René Černohorský (vedoucí týmu): Vstup do zápasu měli lepší hosté, kteří byli aktivnější, bojovnější a hrozili hlavně ze standardek (rohů a rychlých autů). Z jednoho rohu padl jejich první gól a druhý padl z rychlého autu.My jsme vystřelili za první poločas třikrát nebo čtyřikrát z dálky. Ve druhé půli jsme byli dle mého názoru lepším týmem, měli jsme víc chutí vyrovnat, ale ztroskotali jsme na neproměňování šancí. Bez branek se ale vyhrát nedá, a i přes zlepšený výkon ve druhém půli si hosté zasloužili tři body, za což jim gratuluji.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): V prvním poločase to bylo pěkné fotbalové představení, jenž jsme zužitkovali v první branku a donutili domácí k vlastní brance. Ve druhé půli jsme si jen hlídali aktuální stav.



Sestavy


FK Kylešovice
I. Kelner [-] - P. Kozelek [-] , A. Kareš [-] (65. T. Muzička [-] ) , K. Vlček [-] , D. Kostka [-] , K. Török [-] , J. Fruncek [-] , M. Levay [-] , V. Kober [-] (80. D. Lakomý [-] ) , R. Baláž [-] , P. Sýkora [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Pagáč [-] , L. Villaschek [-] (88. R. Cigán [-] ) , P. Boček [-] , K. Hofrichter [-] (7. P. Cojg [-] ) , T. Mrázek [-] (75. O. Kocián [-] ) , M. Pešek [-] , D. Otáhal [-] , P. Strakoš [-] , F. Rončka [-] , V. Čech [-]

ŽK: 33. P. Sýkora , 67. V. Kober , 78. D. Kostka - 56. K. Hofrichter .
Hráči zápasu: P. Sýkora - F. Rončka .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: VRBA Martin - ČAPEC Libor, ŠAFAŘÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra hostů

Domácí nechali formu už v 1. A třídě a Vřesina si odveze v pohodě tři body, tak dvojka

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Do Kylešovic jedeme zúročit naši kvalitu z minulých utkání

Tip: remíza