0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji nováčků úspěšnější Komárov


Branky


21

Komárov se ujal vedení na konci poločasu. To navýšil na začátku druhého a pojistil na jeho konci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komárov vedl o jednu branku

Souboj nováčků mezi Melčí a Komárovem přinesl vyrovnanou partii s lepším koncem pro hosty. V úvodu zápasu se zrodily šance na obou stranách. Na domácí straně po přihrávce Hoferka v nadějné pozici promách míč kapitán Martínek. Stoprocentní šanci měl Lindovský jehož střelu z blízka zázračně vyrazil brankář hostů Pelc. V první šanci Komárova se řítil zprava sám na domácí brankáře Thomas, ale přeloboval ho i s brankou. Další Thomasovu šanci vytěsnil Gašparik na roh. Stejně se dvakrát vedlo Mikšíkovi, jehož střelu nejdříve vyrazil na roh brankář. Pak po dlouhém vhazování Kupčíka prodloužil Thomas míč na Mikšíka, ale ten orazítkoval jen tyčku. Šest minut před pauzou se ujal Komárov vedení, když tečovaná střela Židka z dvaceti metrů doplachtila až za padajícího brankáře Gašparika – 0:1. 

Komárov výhru pojistil

Hned pět minut po pauze našel dlouhý centr Kupčíka ve vápně nehlídaného Kerlína, který hrudí přiklepl na Thomase, jenž se nemýlil – 0:2. Od té chvíle měl víceméně šance pouze Komárov. V 70. minutě Thomas opět nedokázal vyzrát na domácího gólmana. Stejně se vedlo Puschovi o chvíli později. Deset minut před koncem mohla Melč snížit, ale brankář Pelc se vytasil s fantastickým zákrokem. Definitivní podobu výsledku stanovil dvě minuty před koncem Komárov, když si Thomas pohrál s domácí obranou a gólově namazal Kupčíkovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 0:3.

 

Melč jede příští kolo do Dolních Životic. Komárov bude hostit Těškovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Melč
Michal Martínek (kapitán): Zápas to byl bojovný na obě strany, kdy obě družiny měly své šance. Komárov je proměnil a vyhrál zaslouženě. Máme teď trošku problém se sestavou a musíme se z toho dostat.

SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Dneska jsme chtěli moc vyhrát. Hrálo se na těžkém podmáčeném terénu. I když je výsledek 0:3 v náš prospěch, měli jsme ještě další spoustu šancí, které jsme neproměnili. Vyhráli jsme zcela zaslouženě . Celý tým podal velmi dobrý výkon a hlavně střídající hráči ukázali, že jsou platnými hráči a patří na hřiště. Chtěl bych dále poděkovat našim fanouškům, kteří i při tak špatném počasí přijeli a fandili nám.



Sestavy


TJ Sokol Melč
J. Gašparik [-] - J. Jureček [-] , D. Matějek [-] , D. Ladner [-] (76. O. Wáleczek [-] ) , J. Hoferek [-] , M. Martínek [-] , O. Chreno [-] , T. Švihálek [-] , F. Mikulinec [-] , K. Palzer [-] (35. O. Stupeň [-] ) , D. Schrom [-] (88. J. Matýsek [-] )

SK Komárov
P. Pelc [-] - D. Thomas [-] , L. Kupčík [-] (89. P. Rychtar [-] ) , D. Solný [-] (29. L. Kerlin [-] ) , M. Mikšík [-] , M. Hřivnáč [-] (20. A. Židek [-] ) , M. Pusch [-] , K. Havlásek [-] , T. Kreisel [-] , M. Šubert [-] , O. Hanke [-]

ŽK: 20. F. Mikulinec , 27. M. Martínek , 68. O. Stupeň .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HENNIG Antonín - ČERMÍN Josef (N), MATROSZ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra hostů

Zápas nováčků, věřím že Krtek (Petr Pelc) odchytá životní zápas a Komárov udělá tři body, tak dvojka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Toto utkání tipuji na výhru domácích o gól, kteří hrají silový fotograf a využiji domácího prostředí

Tip: výhra hostů