4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice přichystaly první porážku v sezóně Dolním Životicím


Branky


34. J. Fiedler , 38. V. Kramný , 62. M. Fiedler , 76. J. Šindelář (p.) - 20. P. Dušek
21

Dolní Životice šly sice do vedení. Stěbořice do poločasu skóre otočily a ve druhém přidaly ještě dva pojišťující góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice otočily skóre

Stěbořice vstoupily do zápasu s Dolními Životicemi vlažně a hosté toho dokázali využít. V úvodní desetiminutovce zahodili na domácí straně dobé příležitosti Šmalec a Kokošek. Na druhé straně se do šance dostal hostující Dušek, ale byl neúspěšný. Když na světelné tabuli naskočila dvacátá minuta tak hostující Vícha s Duškem pronikli do pokutového území domácích, kde prvně jmenovaný našel zpětnou nahrávkou Duška, který doklepával v pohodě do prázdné brány – 0:1. Další šance hostů dokázal zlikvidovat spolehlivý brankář Losert. Ve 32. minutě běžel ze strany na brankáře hostů Otipku Jakub Fiedler a zahrál mu houslovou sonátu – 1:1. O šest minut později orazítkoval břevno Jakub Fiedler a odražený míč dorazil do kasy Kramný – 2:1. O dvě minuty později mohlo být s hosty ještě hůř, ale Graca mířil jen vedle tyčky. Naopak na konci poločasu mohly Životice srovnat, ale Vícha nedokázal dostat balon do prázdné branky. 

Stěbořice navýšily vedení

Ve druhé půli byly Stěbořice jasně lepší. Hosté se zmohli jen na střely z velké dálky. Hned v úvodu poločasu poslal Šindelář míč do spojnice branky. V 58. minutě zlikvidoval střelu Jakuba Fiedlera pod břevno skvělým zákrokem brankář Otipka. Po hodině hry po rohovém kopu Burdy prostřelil gólmana Otipku Martin Fiedler – 3:1. Účet zápasu uzavřel čtvrthodinu před koncem z pokutového kopu Šindelář – 4:1. Penalta byla nařízená za sražení Gracy v pokutovém území. V závěru ještě mohli navýšit skóre Kokošek a Burda, ale na Otipku tentokrát nedokázali vyzrát. 

 

V příštím kole budou Dolní Životice hostit Melč. Stěbořice jedou do Březové.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Výhra se nerodila vůbec lehce, protože jsme včera slavili narození syna jednoho z hráčů a tak jsme se třicet minut rozjížděli a prohrávali jsme. Do konce poločasu jsme otočili a druhý poločas byl už v naší režii a přidali jsme další dvě branky.

FK Dolní Životice
Aleš Otipka (trenér): Měli jsme dobrý nástup do zápasu a dvacet až dvacet pět minut jsme byli lepší a dokonce jsme se dostali do vedení. Pak se domácím podařilo otočit skóre. Na konci poločasu jsme měli šanci na srovnání. Ve druhé části už byly Stěbořice aktivnější a vedení pojistily a jejich výhra je zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Fiedler [-] , D. Burda [-] (85. P. Fiedler [-] ) , J. Šindelář [-] , P. Vavrečka [-] (25. V. Kramný [-] ) , J. Fiedler [-] (73. M. Kokeš [-] ) , M. Otipka [-] , V. Graca [-] (86. O. Fidler [-] ) , R. Kokošek [-] , M. Josefus [-] , O. Šmalec [-]

FK Dolní Životice
V. Otipka [-] - J. Javorek [-] , J. Tengler [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , M. Elbl [-] , J. Leifert [-] (46. M. Konvička [-] ) , F. Elbl [-] (78. P. Pohaněl [-] ) , J. Borunský [-] , M. Pumr [-] (63. J. Továrek [-] ) , R. Vícha [-] (76. V. Palyza [-] )

ŽK: 57. M. Konvička .
Hráči zápasu: J. Losert , J. Fiedler - V. Otipka .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - ONDRÁČEK Roman (N), KUDELA Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Životice mají formu ale ve Stěbořicích poprvé zaváhají, takže jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Stěbořice nyní měli dlouhou pauzu a Životice jsou rozjeté, ale zde mírně favorizují domácí, kteří mají větší zkušenosti.

Tip: remíza