2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.11.2019 13:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov v dohrávce porazil Stěbořice


Branky


23

Stěbořice sice vedly po poločase o jednu branku, ale Komárov ve druhé části skóte otočil a připsal si tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o jednu branku

V posledním zápase podzimní části sezóny změřily síly mužstva Komárova a vedoucího celku ze Stěbořic. V první části bylo o něco lepším týmem mužstvo ze Stěbořic, které se také po zásluze ujalo vedení, když ve 12. minutě napřáhl ke střele Kokošek a míč se z jeho kopačky dostal přímo k tyči domácí svatyně - 0:1. A mohlo být s Komárovem hůř, když se do zakončení dostal Jamnický, ale první pokus vyrazil brankář Pelc a i dorážku Pelc skvěle vychytal. Domácí brankář se vytáhl i proti šanci Burdy. Komárov se v první poločase dostal pouze k polocentru Pusche, který Losert vyrazil a střele Kupčíka z dvaceti metrů, která mířila vedle. Domácí se pak ještě hodně zlobili, když se v pokutovém území skácel k zemi Solný, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. 

Komárov skóre otočil

Ve druhé části přestaly Stěbořice běhat, začaly hrát vzduchem, a to byla voda na mlýn domácích, kteří bojovali jako lvi, a odměnou jim byla postupná změna skóre v jejich prospěch. Nejdříve ale zahrozili hosté, ale přímý kop Šindeláře skončil těsně mimo tyčku. Komárov vyrovnal v 59. minutě, když zpravé strany odcentroval Solný a Mikšík dopravil míč do sítě pomocí ramene a hlavy - 1:1. Pak se dlouho hrálo spíše mezi oběma vápny, a teprve na konci se začaly dít věci. Nejdříve vyrazil brankář Pelc jedovatou střelu Pavla Fiedlera. Dvě minuty před koncem dostal Komárov možnost zahrávat přímý kop. Solný si postavil a využil špatného postavení brankáře Loserta - 2:1. Komárov už tři body udržel. Stěbořice se i přes prohru se staly podzmním mistrem. Komárov skončil šestý.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Dnes nám chyběli tři hráči, a i proto dostali šanci jiní, kteří za ty chybějící zabojovali. Měli jsme ze zápasu strach, že se nám nepodaří zvládnout, ale opak byl pravdou, a všichni, co dostali příležitost zabojovali na 100 %. Zápas jsme spíš ubojovali. V první půli byli lepší hosté, ve druhé jsme produktivitou rozhodli ve svůj prospěch. Za celou podzimní část jsem spokojený, protože 21 bodů nikdo nečekal, zvláště poté, co jsme třikrát dostali po pěti gólech. Děkuji celému mančaftu a realizačnímu týmu za celou podzimní část.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Chyběli nám tři důležití hráči, ale na to se nechceme vymlouvat. V první půli jsme byli o něco lepší a ujali se vedení. Ve druhé části se nám nechtělo běhat, soupeř byl lepší, my jsme hráli vzduchem a zbytečně jsme mu to usnadnili. Za druhou půli si Komárov zasloužil vyhrát.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - L. Kupčík [-] (87. P. Lyko [-] ) , D. Solný [-] , M. Vácha [-] (72. P. Rychtar [-] ) , M. Mikšík [-] , L. Kerlin [-] (57. R. Matrosz [-] ) , M. Pusch [-] (90. T. Kyjovský [-] ) , T. Kreisel [-] , R. Tůma [-] , O. Hanke [-] , K. Havlásek [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , D. Burda [-] (87. P. Fiedler [-] ) , V. Kramný [-] , R. Kokošek [-] (81. O. Šumbera [-] ) , M. Jamnický [-] , J. Fiedler [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , J. Šindelář [-] , M. Otipka [-]

ŽK: 12. O. Hanke , 70. R. Tůma - 78. D. Burda .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: PAVELEK Karel - PRETSCH Adam, ČAPEC Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Komárov je útočně naladění, ale myslím, že rozhodne hostující zkušenost.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Bez střelce Daniela Solneho který jede na dovolenou to bude mít Komárov těžké

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Komárov je sice silný, ale zde věřím, že se projeví síla hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů