Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2019 17:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


21

Litultovice byly vždy o krok napřed, ale Kylešovice vždy dokázaly skóre srovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný první poločas

V předehrávaném zápase přivítaly Kylešovice na své umělce družstvo z Litultovic. Začátek zápasu patřil hostující družině z Litultovic. V 7. minutě si domácí obránce Vlček tak dlouho hrál s míčem, až mu ho vzal agilní Adamčík, který propálil zblízka domácího brankáře Kelnera – 0:1. Domácí mohli vyrovnat po střele Fruncka, ale ta byla v poslední chvíli zblokovaná. V 17. minutě zatočil hostující Drápal trestný kop těsně mimo branku. Po dvaceti minutách si Adamčík s Kelnerem souboje zopakoval, ale tentokrát z něho vyšel vítězně domácí brankář. Po půlhodině hry nebezpečně centroval do hostujícího vápna Törörk a Levayovi chyběl jen krok k zakončení. Ve 37. minutě se probil do šance hostující Haas, podařilo se mu propálit brankáře, ale domácí obrana zametla míč do bezpečí. Pět minut před koncem prvního poločasu vyslal přesnou nahrávkou Kober do úniku Kostku, který nedal Toporčákovi žádnou šanci – 1:1. V závěru poločasu se dostal do slibného zakončení litultovický Cihlář, který dokonce obešel brankáře, ale střelu poslal nad prázdnou branku. 

Na konci svítily na tabuli dvě dvojky

Úvod druhé půle vyšel opět lépe Litultovicím, když Minarčík vyslal na zteč Adamčíka, který udělal kličku brankáři a v pohodě zasunul do prázdné klece – 1:2. V 53. minutě se zjevil zcela sám před hostujícím brankářem domácí kapitán Levay, ale nastřelil jen vnější tyčku. Následnou rozehrávku od brány nezvládl brankář Toporčák, když namazal Törökovi, který posunul na Fruncka, jehož nepříliš tvrdá střela propadla Toporčákovi do sítě – 2:2. V poslední půlhodině, kdy se už dohrávalo za umělého osvětlení, což je po dlouhé době v okrese rarita, se už žádná vyloženější šance neurodila. Pokusy Fruncka a Levaye na domácí straně a na druhé straně střely Haase s Adamčíkem svůj cíl nenašly. Zápas tak dospěl ke spravedlivé remíze. 

 

Kylešovice budou příští kolo hostit Vřesinu. Litultovice budou hostiteli Jakartovic. 



Ohlasy k zápasu


FK Kylešovice
René Černohorský (vedoucí týmu): Zápas se měnil termínově a do poslední chvíle jsme nevěděli kolik budeme mít hráčů a navíc byly problémy se systémem zápisu. Do zápasu jsme vstoupily hrubou chybou obrany, po které jsme inkasovali branku. Naštěstí se nám těsně před půli podařilo vyrovnat. Začátek druhé půle vyšel opět lépe hostům a my jsme opět museli Kontrovat a pořád dotahovat. Pak byly šance na obou stranách a mohla vyhrát obě družstva. Diváci, kteří strávili páteční podvečer bojovným fotbalem se určitě nenudili.

TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (kapitán): Jediné, co by se dalo hodnotit dnes pozitivně, byla naše bojovnost. Konečně aspoň něco pozitivního. Škoda, první poločas jsme mohli vyhrávat o dvě až tři branky a mohlo to být klidnější.



Sestavy


FK Kylešovice
I. Kelner [-] - M. Levay [-] , J. Fruncek [-] , K. Török [-] , R. Baláž [-] (76. P. Adamczyk [-] ) , D. Kostka [-] , V. Kober [-] (62. E. Adamczyk [-] ) , J. Vocetka [-] , T. Muzička [-] (23. M. Klár [-] ) , P. Kozelek [-] , K. Vlček [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - M. Šeuer [-] , M. Drápal [-] (70. M. Borč [-] ) , O. Minarčík [-] , O. Doležel [-] , O. Adamčík [-] (83. D. Böhm [-] ) , R. Cihlář [-] , O. Haas [-] , P. Fiala [-] , J. Tengler [-] , Š. Šťavík [-] (68. J. Čermín [-] )

ŽK: 16. V. Kober , 85. D. Kostka - 43. O. Haas , 85. V. Toporčák , 86. J. Tengler .
Hráči zápasu: K. Török .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - ČAPEC Libor, MEIER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tady si myslím, že se oba soupeři o body rozdělí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Litultovice budou chtít napravit debakl z minulého týdne :-)

Tip: remíza

Tip: výhra domácích