Píšť přejela Kylešovice


Branky


26. D. Sedláček , 28. V. Chromečka , 33. T. Voves , 60. V. Chromečka , 65. V. Chromečka (p.) , 67. P. Moric , 79. F. Grabica - 20. J. Fruncek (p.) , 50. K. Török
27

I když vždycky v každém poločase první udeřily Kylešovice, tak Píšť s přehledem vyhrála o pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť vedla o dvě branky

Píšť v jediném nedělním zápase přivítala na svém trávníku mužstvo z Kylešovic. Favorizovaná Píšť začala vlažně a oslabené Kylešovice toho využily, když se ve 20. minutě Frunckem z pokutového kopu ujaly vedení - 0:1. Píšť pak zatopila pod kotlem a dokázala během sedmi minut skóre otočit. První branka padla ve 26. minutě po rohu Ondřeje Vlhy na přední tyč, kde se nejlépe zorientoval stoper Sedláček a míč nohou protlačil za záda brankáře a vyrovnal - 1:1. Hned v o dvě minuty později už byla Píšť ve vedení, když na půlce hřiště vybojoval míč Voves a dlouhým míčem vyslal do lajny Chromečku, ten si na rohu velkého vápna obhodil brankáře a balon zakroutil technickou střelou na zadní tyč - 2:1. Třetí branka padla po krásné kombinaci,. kdy nejprve Karel Moric vyslal do lajny Chromečku, ten z první vyslal Vovese do samostatného úniku, ten obešel dlouhou kličkou brankáře a z velkého úhlu poslal míč do odkryté brány - 3:1. Tak skončil i první poločas.

Píšť vedení navýšila

I vstup do druhé půle vyšel lépe Kylešovicím, když po chybě domácích se dokázal brankově prosadit Török - 3:2. Pak už zase úřadovala Píšť. Po hodině hry Palkovič chytře vystihl špatnou rozehrávku kylešovických obránců a řítil se sám na brankáře, prokázal ale velký přehled a charakter a mič předložil Chromečkovi do úplně prázdné brány - 4:2. O pět minut později si pro faul do vápna šel Blahut a rozhodčí pískl penaltu - tu opět s přehledem proměnil Chromečka a dovršil tak svůj druhý hattrick ve druhém zápase - 5:2. V 67. minutě přidali domácí hráči Píště šestou branku, když Chromečka přistavil míč domácímu kapitánovi Patriku Moricovi a ten krásnou technickou kroucenou střelou poslal míč k tyči - 6:2. Poslední branka padla deset minut před koncem, když si s obránci u lajny lišácky poradila domácí legenda Martin Návrat a míč předložil do prázdné brány Filipu Grabicovi, který tak vsítil svou premiérovou branku v dospělém fotbale 7:2.

 

Píšť příští kolo změří síly ve Vřesině. Kylešovice budou hostit Litultovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Martin Rozhon (trenér): Začali jsme hodně vlažně a soupeř se ujal vedení. Postupně jsme převzali iniciativu, byli jsme lepší na balonu a otočili jsme skóre. I když nám nevyšel vstup do druhé půle, tak jsme pak opět převzali hru do svých rukou a dominovali. To jsme ještě neproměnili další šance, snad jsme si je schovali do dalších zápasů. Dále jsem rád, že jsme prostřídali všechny hráče. Grabica dnes dal svůj premiérový gól v dospěláckém fotbale.

FK Kylešovice
René Černohorský (vedoucí mužstva): Kylešovice jely do Píště v oslabené sestavě. Dokonce začaly hrát v deseti lidech. Přesto jsme se ujali vedení, ale Píšť ještě do přestávky otočila na 3:1. Teprve během přestávky přijeli další dva hráči a my jsme doplnili sestavu a dokonce jsme snížili na 3:2. Pak už to ale byla jasná záležitost domácích, kteří dali čtyři góly. Z mé strany, kdybych se měl vyjádřit k přístupu hráčů, jak k tréninku po celý týden, tak k zápasu, jsem velice zklamán. Pokud chtějí Kylešovice hrát v soutěži důstojnou roli, měli by se všichni vzpamatovat a uvědomit si, že reprezentují Kylešovice. Gratuluji soupeři k výhře.



Sestavy


TJ Slavia Píšť
P. Liška [-] - T. Voves [-] , O. Vlha [-] , V. Chromečka [-] , M. Kovář [-] (60. F. Grabica [-] ) , P. Moric [-] , K. Moric [-] , J. Rzidký [-] (70. K. Palkovič [-] ) , D. Sedláček [-] , L. Mrva [-] , T. Kudlík [-]

FK Kylešovice
I. Kelner [-] - P. Adamczyk [-] , P. Kozelek [-] , M. Klár [-] , T. Muzička [-] , V. Kober [-] , K. Török [-] , J. Fruncek [-] , M. Levay [-] , R. Baláž [-] , J. Vocetka [-]

ŽK: 15. P. Moric , 20. P. Liška , 78. D. Sedláček , 83. K. Palkovič - 59. P. Kozelek .
Hráči zápasu: F. Grabica , V. Chromečka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - ŠKROB Michal, GALVAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 8. 2019 11:07
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Na domácí půdě nás nezajímá nic jiného, než vítězství. Zápas s týmem, který hrál minulou sezónu krajskou soutěž, pro nás může být zajímavým měřítkem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Píšť potvrdil svou dominanci, kterou budou chtít využívat tento rok a podle mě proti Kylešovicím se jim to opět povede