0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 16:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová zaskočila Litultovice


Branky


25

Březová dala v prvním poločase dvě branky. Ve druhém výhru další brankou pojistila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová šla do vedení o dvě branky

Favorizované Litultovice doma padly překvapivě, ale zaslouženě s družinou z Březové. Už po sedmi minutách napřáhl zpoza šestnáctky Lumír Lyčka a brankář Toporčák se na balon natahoval marně – 0:1. Hosté byli při chuti, ale střelecké pokusy Šuhajíka a Tomáše Křenka mířily mimo branku. V 17. minutě vysunul březovský kapitán Šustek Tomáše Křenka a ten zkušeně propálil brankáře Toporčáka – 0:2. Litultovice byly jak opařené. Dostávaly se pouze k nepřesným střelám, které pálili Ondřej Haas a Doležel. Po půlhodině hry po akci Lumíra Lyčky s Šuhajíkem vypálil ostře Tomáš Křenek a Toporčák robinzonádou míč vytěsnil. Další pokusy Tomáše Křenka a Šuhajíka mířily mimo tři tyče. Litultovice se zmohly na první střelu mezi tři tyče až na konci poločasu, ale s pokusem Lukáše Haase si brankář Hromada v pohodě poradil. 

Březová výhru pojistila

Ve druhém poločase tempo hry upadlo, Březová si v pohodě udržovala vedení, a Litultovice byly nadále bezradné. Po deseti minutách druhé půle hosté svůj náskok navýšili, když René Cihlář nezištně vyslal do úniku Šuhajíka, který v pohodě překonal brankáře Toporčáka - 0:3. Litultovice pak zahrozily nepřesnými pokusy Doležela a Lukáše Haase. V 65. minutě mohla Březová náskok ještě zvýšit, ale Lumír Lyčka tentokrát na gólmana Toporčáka nevyzrál. O dvě minuty později skákavá střela Ondřeje Haase vystrašila Hromadu, který ji musel pacifikovat až na brankové čáře. V 77. minutě se proháčkoval Adamčík až k Hromadovi, který mu tygřím skokem vzal míč zpoza noh. V závěru pak mohly Litultovice zaznamenat aspoň čestný úspěch, ale střelu Rostislava Cihláře Hromada vyrazil a dorážku Ondřeje Haase zastavil na brankové čáře Šuhajík. Březová si už zasloužené tři body vzít nenechala, a zkazila tak Litultovicím Karmaš.

 

V příštím kole jedou Litultovice do Kylešovic. Březová bude hrát poprvé doma a bude hostit Jakartovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (kapitán): Soupeř byl kvalitnější, zaslouženě vyhrál. My jsme měli problém s jednoduchou nahrávkou, bylo to z naší strany trápení.

TJ Vítěz Březová
Michal Krzisch (trenér): První poločas jsme Litultovice přehrávali, ve všech směrech jak po stranách tak hlavně ve středu hřiště. Druhý poločas byl spíše boj než fotbal, ale výsledek jsme si pohlídali a po několika šancích jsme přidali pojistku na 3:0. Hráči zápas odmakali a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - M. Borč [-] (46. J. Čermín [-] ) , O. Minarčík [-] (64. M. Šeuer [-] ) , O. Doležel [-] , O. Adamčík [-] , R. Cihlář [-] , O. Haas [-] , P. Fiala [-] , L. Haas [-] (84. D. Böhm [-] ) , J. Tengler [-] , Š. Šťavík [-] (41. S. Konečný [-] )

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - P. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] (78. O. Kalivoda [-] ) , J. Kostera [-] (83. J. Buranyč [-] ) , I. Lyčka [-] - Š. Buda [-] , L. Lyčka [-] (70. D. Kopytko [-] ) , M. Šuhajík [-] , T. Křenek [-] (46. P. Cihlář [-] ) , M. Šustek [-] - R. Cihlář [-] (89. V. Drašák [-] ) -

ŽK: 30. J. Kostera .
Hráči zápasu: R. Cihlář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - HONIG Jan (N), DRÁPAL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou poražených z prvního kola. Litultovice proti nám prokázaly, že jsou schopné soupeře zatlačit a být nepříjemní. Tady zůstanou tři body doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Litultovice jsou doma silné a Březová není v dobrém rozpoložení